Γυναίκα υιοθετεί ετοιμοθάνατα ζώα από καταφύγια και τους παρέχει μια υπέροχη ζωή μέχρι να πεθάνουν

Μια υπέροχη γυναίκα που λατρεύει τα ζώα έχει αφιερώσει τη ζωή της στο να κάνει τα πολύ σοβαρά άρρωστα να περάσουν τις μέρες που τους απομένουν καλά, ευτυχισμένα και με πολλή αγάπη.

Το όνομά της είναι Nicola Coyle. Η γυναίκα αυτή, από το Μάνσφιλντ του Νοτινχαμσάι της Αγγλίας, έχει δημιουργήσει το φιλοζωικό οργανισμό Grey Muzzle Canine Hospice Project, όπου “παρέχει”, θα λέγαμε, ευτυχισμένη ζωή στα ζώα που πρόκειται πολύ σύντομα να πεθάνουν.

Η Coyle, η οποία είναι νοσοκόμα στο επάγγελμα, κάνει τα πάντα για να νιώσουν τα άρρωστα ζωάκια καλά. Τα πηγαίνει βόλτες και τα φροντίζει. Μαζί επισκέπτονται την παμπ της γειτονιάς της για να φάνε ένα μπιφτέκι ή ένα μαγαζί για να απολαύσουν ένα ωραίο παγωτό.

Η ίδια θα πει: “Παίρνουμε τα σκυλάκια που δεν έχουν πολλή ζωή, 5-6 μήνες το πολύ. Συνεργαζόμαστε με κτηνίατρους για αυτό. Και τους παρέχουμε μια μοναδική-έστω και λίγη-ζωή. Από τα ζώα που είχαμε το λιγότερο που έζησε κάποιο ήταν δυο εβδομάδες ενώ το περισσότερο ένα χρόνο. Συχνά τα πάμε και βόλτες στην παραλία. Τους αρέσει να βλέπουν τη θάλασσα και να μυρίζουν τον αέρα. Τρώνε τσιπς, παγωτά και ό,τι άλλο τους αρέσει. Τελευταίες μέρες της ζωής τους είναι άλλωστε, οπότε ας φάνε κάτι που θα το χαρούν και θα το απολαύσουν. Τα έξοδα τα καλύπτω εγώ αλλά είναι και από δωρεές από γνωστών, φίλων αλλά και πολλών άλλων φιλόζωων που θέλουν να συμβάλλουν σε όλη αυτή την προσπάθεια.”

Πηγή: petpet.news

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό