Βρήκε σπίτι η γατούλα που ζούσε σε νεκροταφείο της Κέρκυρας δίπλα στον άνθρωπό της που πέθανε ξαφνικά

Μια πολύ ευχάριστη είδηση διαβάζουμε στη σελίδα της Marina Garneli και αφορά μια γατούλα που πέρασε δύσκολα αλλά τελικά στάθηκε τυχερή και με τη βοήθεια φυσικά εθελοντών βρήκε σπίτι.

Πρόκειται για τη Χάτσικο της Κέρκυρας, όπως την είχαν ονομάσει, μια πανέμορφη αλλά άτυχη γατούλα η οποία έχασε ξαφνικά τον άνθρωπο που την είχε. Και έμεινε μόνη.

Μετά από μέρες περιπλάνησης κατέληξε στο νεκροταφείο όπου είχε ταφεί ο άνθρωπός της. Και έμενε εκεί νύχτα μέρα, με μια θλίψη στο πρόσωπό της. Μέχρι που αρρώστησε.

Ευτυχώς την πήραν εθελοντές και την πήγαν στο κτηνιατρείο όπου άρχισε θεραπεία. Όμως μετά τη θεραπεία, καθώς δεν υπήρχε κανείς να την πάρει, θα πήγαινε πάλι στο δρόμο.

Μετά από πολλές εκκλήσεις για υιοθεσία, μετά από πολλές κοινοποιήσεις, η ταλαιπωρημένη γατούλα στάθηκε τυχερή. Ένα σπίτι της άνοιξε τις πόρτες του δίνοντάς της μια δεύτερη ευκαιρία.

Τις επόμενες μέρες θα βρίσκεται στην αγκαλιά του κοριτσιού του σπιτιού που την περιμένει να της δώσει αγάπη και φροντίδα.

Μπράβο στους ανθρώπους που την υιοθέτησαν. Όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε τους εθελοντές και την προσπάθειά τους. Χωρίς αυτούς δεν θα είχε γίνει τίποτα.

Μυρτώ Τζώρτζου, petpetmag@gmail.com

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό