Αυτό το Σκαθάρι λατρεύει να Ζωγραφίζει και έχει κάνει όλο το Διαδίκτυο να το Ερωτευτεί!

Αυτός είναι ο Spike το σκαθάρι που μένει στην Ιαπωνία μαζί με την Mandy, την 27χρονη ιδιοκτήτρια του η οποία είναι καθηγήτρια αγγλικών.

Τα σκαθάρια είναι δημοφιλή κατοικίδια στην Ιαπωνία. Ο Mandy ήθελε να πάρει ένα σκαθάρι, όταν είδε ότι τα πουλούσαν σε ένα φεστιβάλ.

Αγόρασε τον Spike περίπου 6 μήνες πριν και τώρα έχει άλλα τρία σκαθάρια, την Sally, τον Julius και την Cleo.
Την Δευτέρα η Mandy έπαιζε με τον Spike και είδε ότι μπορεί να πιάνει πράγματα με τα σαγόνια του.

Και τότε γεννήθηκε ο μεγαλύτερος καλλιτέχνης της εποχής μας.

«Μερικές φορές ο Spike προσπαθεί να πιάσει πράγματα με τα σαγόνια του – για παράδειγμα, δάχτυλα, αν δεν προσέχω!», είπε η Mandy.

«Εκείνο το βράδυ, είχα μόλις βγάλει μερικές φωτογραφίες με τον Spike να κρατάει πράγματα, όταν δοκίμασα κι έναν μαρκαδόρο», είπε. «Τον κούνησε πάνω στην σελίδα κι έτσι τράβηξα φωτογραφίες το έργο του.» Η Mandy δημοσίευσε φωτογραφίες από το αριστούργημα του Spike στο Twitter και έγινε χαμός.

Η Mandy είπε ότι η ανταπόκριση ήταν σουρεαλιστική, αφού περίμενε να το δουν μόνο οι φίλοι της. Μετά από 60.000 retweet, έκανε τον λογαριασμό της ιδιωτικό και έφτιαξε έναν καινούριο για τον Spike. Από τότε, το Twitter έχει λατρέψει τον Spike. Η Mandy δημοσιεύει φωτογραφίες του ενώ δημιουργεί…

…φωτογραφίες της απίστευτης δύναμης του…

…της αγάπης του για τις μπανάνες…

Εικόνα6

…και των μαγειρικών ικανοτήτων του.

Ο κόσμος πραγματικά τον λατρεύει.

Έχει εμπνεύσει ακόμα και έργα θαυμαστών.

Μετά από απαίτηση των θαυμαστών του, η Mandy αποφάσισε να βγάλει σε πλειστηριασμό ένα από τα αυθεντικά έργα του. Πάνω από 40 άτομα έχουν δώσει προσφορές, οι οποίες ξεπερνάνε τα 130 δολάρια.

«Ο πλειστηριασμός μου φάνηκε διασκεδαστικός, γιατί πώς μπορείς να κοστολογήσεις το έργο ενός σκαθαριού; Δεν είχα ιδέα ότι τόσοι πολλοί άνθρωποι ήθελαν ένα έργο του», είπε η Mandy. Επίσης, πουλάει κουμπιά που λένε “I Like Spike” («Μου αρέσει ο Spike») με χειροποίητα ευχαριστήρια σημειώματα από τον ίδιο τον καλλιτέχνη.

Η Mandy είπε ότι θα δωρίσει το 15% των εσόδων του πλειστηριασμού στο People’s Trust for Endangered Species, το οποίο προστατεύει το περιβάλλον των σκαθαριών στο Ηνωμένο Βασίλειο. Τα υπόλοιπα θα δοθούν για προμήθειες και φαγητό για τα σκαθάρια της και για να στηθεί ένα ηλεκτρονικό κατάστημα για τον Spike.

H Mandy είναι ενθουσιασμένη που ο κόσμος αγαπάει τον Spike το ίδιο με εκείνη.

«Λατρεύω τον Spike, αλλά πάντα τραβούσα φωτογραφίες μόνο για τους φίλους. Είναι συγκινητικό να τον αγαπά τόσος κόσμος. Συχνά λαμβάνω μηνύματα από ανθρώπους που φοβούνται τα σκαθάρια, αλλά ο Spike τους έχει βοηθήσει να αρχίσουν να ξεπερνάνε αυτόν τον φόβο. Αυτό σημαίνει πολλά για μένα. Τα σκαθάρια είναι πολύ γλυκά.»

Credit: buzzfeed.com

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό