Ανείπωτη Φρίκη: Ανθρωπόμορφο τέρας ακρωτηρίασε κακόμοιρο Κουταβάκι για τον πιο Ασήμαντο Λόγο.

Είναι δύσκολο να χωνέψει κανείς αυτή την ιστορία. Ο Cola, ένα κουταβάκι 9 μηνών από την Μπανγκόκ, έκανε ό,τι αρέσει σε όλα τα κουταβάκια να κάνουν: Μάσησε το παπούτσι του γείτονα του. Ο ιδιοκτήτης του σκύλου προσέφερε γενναιόδωρη αποζημίωση για την ζημιά, αλλά ο γείτονας είχε τυφλωθεί από το κακό του.

Ένα βράδυ πήρε ένα σπαθί και έκοψε τα μπροστινά πόδια του Cola, αφήνοντας το κουταβάκι μόνο του.

Ο Cola έχασε πολύ αίμα και έμεινε να παλεύει για την ζωή του. Όταν έφτασε επιτέλους η φιλοζωική οργάνωση “Soi Dog Foundation” (SDF), ήταν πολύ αργά για να σωθούν τα πόδια του. Αλλά ο Cola κατάφερε να επανέλθει από τον φριχτό αυτό τραυματισμό.

Ο σκύλος έμαθε να περπατάει με τα πίσω πόδια σαν καγκουρό. Το SDF δεν έσωσε μόνο την ζωή του, αλλά έφερε και τον απαίσιο άντρα αντιμέτωπο με την δικαιοσύνη. Αν και ισχυρίστηκε ότι ήταν ατύχημα, τον καταδίκασαν με ένα μήνα φυλάκισης.

Ο πρώην ιδιοκτήτης του Cola δεν άντεχε να τον πάρει πίσω, έτσι ο John Dalley και η γυναίκα του, Gill, μέλη του SDF, τον πήραν σπίτι τους.

Τα πράγματα άρχισαν να καλυτερεύουν. Το SDF έδωσε στον Cola το καλύτερο δώρο που μπορούσε να φανταστεί: τεχνητά μέλη! Ο Cola μπορούσε πλέον να περπατάει και να διαχειρίζεται το τραύμα που του άφησε όλο αυτό.

Ο Cola και η νέα του ιδιοκτήτρια, η Gill, συνδέθηκαν με έναν μοναδικό τρόπο: είχε κι εκείνη τεχνητά μέλη! Η Gill είχε κολλήσει έναν ιό από έναν άλλο σκύλο που είχε σώσει. Ο ιός επιτέθηκε στα πόδια της και έπρεπε να τα ακρωτηριάσει, αλλά δεν μπορούσε να σταματήσει να σώζει ζωές ανθρώπων.

Μαζί με την Gill και τον John, ο Cola μπορεί να απολαύσει την ζωή χωρίς φόβο και πόνο. Είναι απίθανο το πώς μπορεί αυτός ο σκύλος που πέρασε τόσα να είναι τόσο χαρούμενος.

Credit: hefty.co

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό