Ήταν αλυσοδεμένος για όλη του τη Ζωή. Η στιγμή της απελευθέρωσης θα σας Κάνει να Δακρύσετε!

Ο Steffen Baldwin, ένας υπέρμαχος των ζώων και εκπαιδευτής σκύλων, δημοσίευσε πρόσφατα ένα βίντεο που απελευθερώνει ένα pitbull που ήταν αλυσοδεμένο. Ο Baldwin, που έχει επίσης ιδρύσει την Animal Cruelty Task (ACT) στο Οχάιο, ακούσε για το σκύλο από τους γείτονες που είχαν υποψίες πως αμελούνταν.

Τίποτα δεν θα μπορούσε να γίνει για το σκυλί νόμιμα γιατί στο Οχάιο οι νόμοι υπαγορεύουν ότι η τροφή, το νερό και η στέγη είναι επαρκής φροντίδα για έναν σκύλο. Έτσι, ο Steffen ήρθε σε επαφή με τους ιδιοκτήτες του.

Ευτυχώς, οι ιδιοκτήτες συμφώνησαν το σκυλί να βρεί ένα νέο σπίτι. Ο σκύλος είχε ανησυχητική συμπεριφορά, καθώς γάβγιζε σε παιδιά που έπαιζαν στην αυλή. Ακόμη και οι ιδιοκτήτες του έπρεπε να κρατούν την απόστασή τους.

Αλυσοδεμένος 24 ώρες την ημέρα, ο σκύλος δεν είχε καμία ψυχική ή σωματική διέγεpση και γέμιζε με άγχος, χωρίς να έχει κανένα τρόπο να διοχετεύσει την ενέργειά του.

Ο Steffen χρησιμοποίησε την τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια για να ελευθερώσει το σκυλί από την αλυσίδα του. Χρειάστηκε μια ώρα και αρκετά χοτ ντογκ, αλλά τελικά τον εμπιστεύτηκε!

Εντελώς παραδόξως, ο σκύλος είναι ξανά με τους ιδιοκτήτες του… αλλά χωρίς την αλυσίδα του. Ο Steffen συνεχίζει όμως την εκπαίδευση του σκύλου.

Credits: Paw My Gosh

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό