Η επιστήμη μίλησε: Πιο ευτυχισμένα ζευγάρια οι κοντές με τους ψηλούς

Όταν η επιστήμη μιλά, οφείλεις (οφείλουμε) να κάνουμε τουμπεκί ψιλοκομμένο (κακή φράση) και ν’ αφήνεις (ν’ αφήνουμε) τους επιστήμονες να τα πουν όπως έχουν τα πράγματα. Σήμερα, που λες, μας είπαν (βασικά για να ‘μαστε ειλικρινείς σήμερα ανακαλύψαμε την έρευνα) πως ένα ζευγάρι όπου ο άντρας είναι πολύ ψηλότερος απ’ τη γυναίκα, είναι ένα ευτυχισμένο ζευγάρι. Tελεία και παύλα!

Μια έρευνα στο Konkun University της Σεούλ, λοιπόν, πήρε 7.850 ζευγάρια σχεδόν (δεν τα λες και λίγα…) και κατέληξε το συμπέρασμα πως όσο πιο “ψηλολέλεκας” είναι ο άντρας και όσο πιο “κοντούλα” είναι η γυναίκα, τόσο μεγαλύτερη χημεία υπάρχει ανάμεσά τους. Και αν αποφασίσουν να παντρευτούν, τότε θα έχουν και έναν πετυχημένο γάμο!

Εντάξει, ύστερα μας είπαν πως έπειτα απ’ τα 18 χρόνια συνύπαρξης του ζευγαριού χάνεται αυτή η μαγεία, αφού η γυναίκα δεν ικανοποιείται με τίποτα και άλλα τέτοια. Μην κράζετε εμάς φίλες Προβοκατόρισσες, αλλά το Konkun University.

Επιπλέον, η μελέτη συνεχίστηκε και έδειξε πως μεγάλο ρόλο για να σε καψουρευτεί μια γυναίκα παίζει και η αυτοεκτίμηση-αυτοπεποίθηση που έχεις. Α, και πού ‘σαι; Η έρευνα έδειξε επίσης πως ένας εργοδότης παίρνει πιο στα σοβαρά έναν ψηλό άντρα.

Εσείς τι λέτε για όλα αυτά;

Πηγή

Related posts

Η επιστήμη μίλησε: Τα παιδιά κληρονομούν τα περισσότερα γονίδιά τους από τη γιαγιά τους

Δύο Νέοι Από Το Ρέθυμνο Αποφοίτησαν Πρώτοι Από Την Ιατρική Σχολή Του Πανεπιστημίου Κρήτης

Είναι Μόλις 13 Ετών Και Την Δέχθηκαν Στην Ιατρική Σχολή: «Μαμά, Τα Κατάφερα!»