Σοκαρισμένοι οι Επιστήμονες: Δείτε ΤΙ βρήκαν στο DNA αυτής της Φυλής και δεν Μπορούν με Τίποτα να το Εξηγήσουν!

Το ανθρώπινο γένος έχει μεγάλη ιστορία, η οποία έχει ξεκινήσει εδώ και δεκάδες χιλιάδες χρόνια πριν. Έχουν υπάρξει και άλλα είδη ανθρωποειδών, γνωστά ως Neanderthals και Denisovans. Το ανθρώπινο DNA έχει στοιχεία από το DNA τόσο των Neanderthals, όσο και των Denisovans.

Πρόσφατα όμως, ανακαλύφτηκε μια φυλή με διαφορετικό DNA, που υπάρχει μόνο στη Μελανησία του Ειρηνικού Ωκεανού. Πιστεύεται ότι η καταγωγή της, έχει ρίζες από το Νότιο Ειρηνικό, βορειοανατολικά της Αυστραλίας.

Ένας επιστήμονας που ονομάζεται Bohlender και έχει περάσει ένα μεγάλο μέρος της ζωής του μελετώντας το ανθρώπινο DNA και τους ιστορικούς δεσμούς του, λέει ότι από την ιστορία που έχουμε σήμερα, είναι πιθανό να λείπουν μερικά βασικά κομμάτια.

Ο Bohlender, συμφωνεί ότι οι σημερινοί άνθρωποι είναι στενά συνδεδεμένοι με τους Neanderthals και Denisovans, αλλά είναι πολύ πιθανό ότι υπήρχε και ένα τρίτο είδος.

Μια πρόσφατη μελέτη, έδειξε ότι το DNA των Neanderthals, συνδέεται με την κατάθλιψη, τις καρδιαγγειακές παθήσεις κ.α. Επίσης, είναι πιθανό ο HPV να είχε διαβιβαστεί μεταξύ των Neanderthals και Denisovans.

Ο Bohlender πιστεύει ότι υπήρχε και ένα τρίτο είδος ανθρωποειδούς που σήμερα αγνοούμε. Μόνο αυτό θα μπορούσε να εξηγήσει, γιατί οι άνθρωποι από τη Μελανησία έχουν διαφορετικό DNA από οποιονδήποτε άλλο άνθρωπο στον κόσμο.

Αυτό βέβαια, παραμένει ακόμη μια θεωρία. Ενώ έχουν βρεθεί οστά και δόντια, που θα μπορούσαν ενδεχομένως να συνδέονται με ένα τρίτο είδος, κανένα συγκεκριμένο στοιχείο δεν αποδεικνύει ακόμη κάτι τέτοιο. Έτσι, εξακολουθεί να παραμένει μυστήριο.

Credit: Higherperspectives

Related posts

Η επιστήμη μίλησε: Τα παιδιά κληρονομούν τα περισσότερα γονίδιά τους από τη γιαγιά τους

Δύο Νέοι Από Το Ρέθυμνο Αποφοίτησαν Πρώτοι Από Την Ιατρική Σχολή Του Πανεπιστημίου Κρήτης

Είναι Μόλις 13 Ετών Και Την Δέχθηκαν Στην Ιατρική Σχολή: «Μαμά, Τα Κατάφερα!»