Ο πιο εύκολος και ανώδυνος τρόπος να βγάλεις 15000 ευρώ σε 70 μέρες!

Για κάποιο λόγο η NASA προτιμάει τις ακραίες καταστάσεις: ή θα σε πετάει χιλιάδες χιλιόμετρα στο αχανές διάστημα ή θα σου ζητάει να μην κουνηθείς καθόλου!

Πρόκειται για μια απαιτητική δουλειά, καθώς όποιος αποφασίσει να την αναλάβει πρέπει να μείνει ΕΝΤΕΛΩΣ ακίνητος για 70 συνεχόμενες μέρες!

Οι “χαλαροναύτες” θα πληρωθούν 15000 ευρώ στο τέλος των 10 εβδομάδων όπου θα έχουν κάνει απολύτως τίποτα… Το concept ξεκινάει με 3 εβδομάδες χαλάρωσης σε μοντέρνες εγκαταστάσεις, στη συνέχεια όμως του πειράματος τα πράγματα δυσκολεύουν, καθώς σύμφωνα με την περιγραφή δεν αναφέρεται πουθενά ότι επιτρέπεται το… ξύσιμο! Για να μην αναφέρουμε το θέμα της τουαλέτας…

Τις τελευταίες εβδομάδες θα χρειαστείτε ειδικές ασκήσεις προκειμένου να ανακτήσετε τον έλεγχο των μυών και των άκρων σας.

Εύλογα αναρωτιέστε γιατί να υποβληθεί κάποιος σε αυτό το μαρτύριο. Είναι όλα μέρος της έρευνας της NASA πάνω στο φαινόμενο zero-G του ανθρώπινου σώματος. Όταν κάποιος βρίσκεται στο διάστημα οι μυς ατροφούν, με αποτέλεσμα κατά την επιστροφή τους στη γη, οι αστροναύτες να μη μπορούν καν να περπατήσουν λόγω της βαρύτητας.

Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι υγιείς και τεμπέληδες. Δύσκολος συνδυασμός…

Related posts

Η επιστήμη μίλησε: Τα παιδιά κληρονομούν τα περισσότερα γονίδιά τους από τη γιαγιά τους

Δύο Νέοι Από Το Ρέθυμνο Αποφοίτησαν Πρώτοι Από Την Ιατρική Σχολή Του Πανεπιστημίου Κρήτης

Είναι Μόλις 13 Ετών Και Την Δέχθηκαν Στην Ιατρική Σχολή: «Μαμά, Τα Κατάφερα!»