Αυτή η εφεύρεση μοιάζει με έναν μικρό υπνόσακο. Κι όμως έχει σώσει 150.000 παιδιά παγκοσμίως…

Ρίξτε μια ματιά σε αυτό:

Δεν είναι ένας απλός υπνόσακος για μωρά. Το Embrace infant warmer στην πραγματικότητα σώζει τις ζωές των μωρών μας, μετρώντας μέχρι σήμερα 150.000 επιτυχίες σε 10 διαφορετικές χώρες, επιτρέποντάς τους να ρυθμίζουν μόνα τους τη θερμοκρασία του σώματός τους στις κρίσιμες πρώτες μέρες της ζωής τους!

Το καλύτερο; Προσφέρει τα ίδια αποτελέσματα με τις κλασσικές θερμοκοιτίδες με μόλις το 1% του κόστους (οι θερμοκοιτίδες κοστίζουν περίπου $20.000 η μία)!

Εμπνευστής της ιδέας είναι η Jane Chen, σύμφωνα με την οποία: “Ασχολούμαστε με το συγκεκριμένο project εδώ και 8 χρόνια και μέχρι στιγμής έχουμε καταφέρει να σώσουμε 150.000 παιδιά. Σκοπός μας είναι να φτάσουμε τα 1.000.000, αλλά όπως και με όλα τα projects το πρόβλημα είναι η χρηματοδότηση. Βέβαια αυτός είναι και ο λόγος που στη συνέχεια δημιουργήσαμε το Little Lotus.

Η σειρά Little Lotus είναι στην πραγματικότητα μια συλλογή προϊόντων για μωρά – διαθέσιμα στην Αμερική -, που χρησιμοποιούν παρόμοια τεχνολογία με το Embrace infant warmer για να διατηρούν τη θερμοκρασία των παιδιών σε ιδανικά επίπεδα.

Related posts

Η επιστήμη μίλησε: Τα παιδιά κληρονομούν τα περισσότερα γονίδιά τους από τη γιαγιά τους

Δύο Νέοι Από Το Ρέθυμνο Αποφοίτησαν Πρώτοι Από Την Ιατρική Σχολή Του Πανεπιστημίου Κρήτης

Είναι Μόλις 13 Ετών Και Την Δέχθηκαν Στην Ιατρική Σχολή: «Μαμά, Τα Κατάφερα!»