Ένας μπαρμπέρης καλλιτέχνης: Ο 22χρονος Στέλιος Φρρόκου από το Ηράκλειο που εντυπωσιάζει με τα κουρέματα του και σαρώνει στο TikTok

Υπάρχει ένας μπαρμπέρης στο Ηράκλειο Κρήτης, οποίος όχι απλά κουρεύει αλλά ζωγραφίζει πάνω στα κεφάλια των πελατών.

Το γύρο του διαδικτύου, έκανε πριν κάποιους μήνες ένα πορτρέτο της Ματίνας Παγώνη, που έγινε viral. Ο λόγος για τον 22χρονο κομμωτή, από το Ηράκλειο Κρήτης Στέλιο Φρρόκου, οποίος έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα δικό του style πάνω στα κεφάλια των πελατών του, κι όχι μόνο.

Λίγα λόγια για εκείνον

Ο Στέλιος Φρρόκου, κατάγεται από το Αρκαλοχώρι, ζει και εργάζεται στο Ηράκλειο, και από μικρό παιδί είχε μια κλίση προς την τέχνη και την ζωγραφική και στην πορεία έκρινε πως η κομμωτική είναι μια τέχνη που τον εκφράζει και αποφάσισε να την ακολουθήσει αλλά με τους δικούς του κανόνες. Ακόμη, όταν ήταν στο σχολείο πάντα θα έβρισκε να ζωγραφίζει κάτι είτε σε χαρτί είτε στον τοίχο ενός δωματίου.

Ο 22χρονος Στέλιος Φρόκου δεν είναι γνωστός μόνο για το πορτραίτο της Ματίνας Παγώνη, καθώς έχει σχεδιάσει με την κουρευτική του μηχανή αρκετά σχέδια ορισμένα εκ των οποίων έχουν “ταξιδέψει” όχι μόνο εκτός της όμορφης Κρήτης αλλά και εκτός συνόρων της Ελλάδας.

Όλα ξεκίνησαν όταν είδε έναν κομμωτή από το εξωτερικό να σχεδιάζει με την κουρευτική μηχανή και του ήρθε η ιδέα να το κάνει και ο ίδιος και να το εξελίξει. Ο 22χρονος Κρητικός εκτός από το να δημιουργεί με την μηχανή του πορτρέτα διάσημων προσώπων, δημιουργεί αρκετές φορές και τοπία καθώς όπως λέει και ο ίδιος μπορεί να δημιουργήσει ένα έργο τέχνης και όχι ένα απλό κούρεμα.

“Δεν είναι τίποτα εύκολο στην αρχή αλλά αν το αγαπάς, το προσπαθείς και το εξελίσσεις καθημερινά”, όπως δήλωσε στο cretalive o 22χρονος.

Τα έργα του που εντυπωσιάζουν στο διαδίκτυο

Η αναγνωρισιμότητά του και η επιτυχία του είναι τόσο μεγάλη που πλέον αριθμεί στο TikTok έχει 90.000 σχεδόν φανατικούς ακόλουθους, νούμερο που θα ζήλευαν και αρκετοί γνωστοί καλλιτέχνες μας.

Τα σχέδια του μπορεί να είναι οποιοσδήποτε του ζητηθεί, από έναν γνωστό καλλιτέχνη ή αθλητή μέχρι και την βασίλισσα Ελισσάβετ όπως θα δείτε και παρακάτω.

Ενώ για κάθε του έργο με την μηχανή χρειάζεται κάτι παραπάνω από 3 ώρες αλλά χωρίς να το θεωρεί δύσκολο καθώς είναι κάτι το οποίο απολαμβάνει και περνάει δημιουργικά και ευχάριστα η ώρα του.

Δείτε μερικές φωτογραφίες

Related posts

Ο χειρότερος γρίφος στην ιστορία του «Τροχού της Τύχης»: Παίκτρια έχασε 37.000, έξαλλοι οι τηλεθεατές με τη λέξη που έβαλαν (video)

Τη Μεγάλη Εβδομάδα γίνονται θαύματα: Τα βράδια πριν κοιμηθείς γονάτισε & πες αυτές τις 2 προσευχές στη Παναγία

Εποχή μετά Φερεντίνου για το Deal: Αυτός είναι ο παρουσιαστής που σκέφτεται ο Alpha για το τηλεπαιχνίδι