DIY

Πως να φτιάξετε μόνοι σας ένα πανέμορφο φθινοπωρινό φαναράκι

Η μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο πάντα με ενθουσιάζει. Συνήθως ετοιμάζομαι για δροσερότερες καιρικές συνθήκες, και μου αρέσουν οι αλλαγές των χρωμάτων της παλέτας ζωής μας. Τα ζωηρά χρώματα του καλοκαιριού αλλάζουν σε απαλά γήινα χρώματα, που φαίνονται ζεστά και φιλόξενα. Υπάρχει μια ζεστασιά στο φθινόπωρο, καθώς βάζουμε τα πουλόβερ μας και παρακολουθούμε την εξέλιξη των χρωμάτων που αλλάζουν.

Το φθινόπωρο επιφέρει επίσης αλλαγές στη διακόσμηση του σπιτιού μας.. Όταν ήμουν μικρό κορίτσι θυμάμαι ότι έβγαινα έξω και μάζευα όμορφα χρωματισμένα φύλλα που είχαν πέσει από τα δέντρα, πιέζοντας τα και στη συνέχεια τα ανακάτευα σε ένα μπολ ή τα κολλούσα σε χαρτί χειροτεχνίας.

Το βίντεο που πρόκειται να παρακολουθήσετε έχει λίγο πιο εξελιγμένο τρόπο για να συλλάβετε αυτό το συναίσθημα του Φθινοπώρου και να το φέρετε σε εσωτερικούς χώρους. Η γυναίκα στο βίντεο έχει μια πολύ ήρεμη φωνή και ζεν μουσική που συνοδεύει αυτό το DYI βίντεο.

Έχει συγκεντρώσει όμορφα χρωματισμένα φύλλα. Παρουσιάζει πώς να διακοσμήσετε ένα μικρό γυάλινο βάζο με ειδική κόλλα που προσκολλάει τα φύλλα για να δημιουργήσει ένα είδος εμφάνισης decoupage. Παρακολουθήστε πώς κάνει το τελείωμα του χείλους του βάζου και το φωτίζει από μέσα, για να δημιουργήσει την ατμόσφαιρα του φθινοπώρου που θα ζεστάνει οποιοδήποτε δωμάτιο στο σπίτι σας.

Related posts

Από τη σοφία του λαού, αλλά και την επιστήμη: Οι μυστικές ιδιότητες και χρήσεις που έχει το ξύδι

«Επανάσταση» στην τουαλέτα: Καθαρίστε τη λεκάνη μέσα σε 3 λεπτά! (Video)

Μυρίζει άσχημα η σφουγγαρίστρα; Το κόλπο της γιαγιάς με 2 υλικά από την κουζίνα που θα την κάνει… καινούργια