Και όμως αυτό το μικροσκοπικό σπίτι είναι τριώροφο!

Όταν κάποιος αναφέρει ένα “τριώροφο,” ίσως σκεφτείτε ένα σάντουιτς με τρεις φέτες ψωμί – ένα αρκετά βαρύ γεύμα. Αλλά αυτό το τριώροφο στενό σπίτι πρέπει να είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα. Το εξοχικό σπίτι στο Άσβιλ, της Βόρειας Καρολίνας είναι τόσο στενό, ώστε είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι υπάρχουν τρία επίπεδα που κρύβονται στο εσωτερικό.

Από τη στιγμή που θα μπείτε σε αυτό το σπίτι που ενοικιάζεται για διακοπές (κοστίζει $ 175 ανά διανυκτέρευση) θα δείτε δύο πολυθρόνες με λεοπάρ σχέδιο. Πίσω τους, ξύλινα σκαλοπάτια οδηγούν στον επάνω όροφο σε ένα άνετο υπνοδωμάτιο, και σχεδόν κρυμμένο σε μια σκοτεινή γωνιά, ελικοειδείς σκάλες που εξοικονομούν χώρο, συνδέουν την περιοχή της κουζίνας και το μπαρ στο κάτω επίπεδο.

Όποιος έχει ένα μικρό σπίτι γνωρίζει ότι η διαρρύθμιση και η σχεδιαστή είναι το κλειδί – και αυτoί οι ιδιοκτήτες το πέτυχαν. Κρέμασαν καθρέφτες στους τοίχους για να συμβάλουν στο άνοιγμα του χώρου και επέλεξαν μεγάλα παράθυρα όπου αυτό ήταν δυνατόν. Και ακόμα και όταν ο χώρος ήταν περιορισμένος, το έκαναν λειτουργικό. Για παράδειγμα, ενώ το σπίτι δεν είχε χώρο για ένα μεγάλο μπάνιο, πρόσθεσαν μια εσοχή για το νεροχύτη και τον καθρέφτη και πρόσθεσαν μια μικρή περιοχή με τουαλέτα και ντους δίπλα.

Διπλές πόρτες στην κουζίνα (η οποία φαίνεται να ήταν κάποτε το γκαράζ) ανοίγουν προς τα έξω, και το σπίτι είναι μόλις ένα τετράγωνο μακριά από το μπαρ της πόλης, εστιατόρια, ζυθοποιεία, θέατρα, γιόγκα, και πολλά άλλα.

Ρίξτε μια ματιά:

Related posts

Ξεφεύγει από τα συνηθισμένα: Ο ιδιαίτερος καναπές του Σάκη Ρουβά ανατρέπει τους κανόνες του deco & έχει το πιο ιδιαίτερο χρώμα

Ο παραμυθένιος χώρος που χαλαρώνει: O ολάνθιστος κήπος του εξοχικού της Μαρία Λεκάκη είναι η απόλυτη έννοια της άνοιξης

Minimal έπιπλα και ψάθινη μοκέτα: Το σπίτι της Μαρία Ηλιάκη έχει την πιο καλόγουστη boho διακόσμηση