DIY

Πήρε ένα σπασμένο Σκαμπό και με 2 Κινήσεις, το Μετέτρεψε σε Κάτι που Όλοι Χρειαζόμαστε!

Όταν βρήκε αυτό το παλιό σκαμπό, ήξερε αμέσως τι να το κάνει! Υπάρχει ένα αντικείμενο που υπάρχει σε κάθε σπίτι και είναι πολύ δύσκολο να το αποθηκεύσεις κάπου. Οι περισσότεροι το χρησιμοποιούν μόνο λίγες φορές το χρόνο και τον υπόλοιπο χρόνο απλά πιάνει χώρο και μπαίνει μέσα στα πόδια μας.

Πρόκειται για το χαρτί περιτυλίγματος. Τις περισσότερες φορές απλά πετάμε όσο χαρτί έχει περισσέψει, αλλά υπάρχει τρόπος να το αποθηκεύουμε και είναι πανέξυπνος.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα σκαμπό. Και σπασμένο να είναι, πάλι θα κάνει τη δουλειά του!

Αρχικά το έβαψε για να το ανανεώσει.

Μετά πρόσθεσε 4 ρόδες και το αναποδογύρισε.

Μετά βρήκε τις κατάλληλες μαξιλαροθήκες και τις πρόσθεσε στην καρέκλα. Οι μεγάλες είναι ιδανικές για σακούλες δώρων και χαρτιά.

Οι μικρότερες μαξιλαροθήκες είναι ιδανικές για στυλό, ταινία και ευχετήριες κάρτες!

Το τελευταίο που πρέπει να κάνετε είναι να βάλτε μέσα το χαρτί περιτυλίγματος! Το σχήμα του σκαμπό είναι ιδανικό για κάτι τέτοιο.

Τώρα έχει τα πάντα οργανωμένα και σε ένα μέρος. Της είναι πλέον πολύ εύκολο να τυλίξει ένα δώρο, χωρίς να προκαλέσει την καταστροφή. Έβαλε ακόμα και ψαλίδι στις μαξιλαροθήκες για πιο εύκολη πρόσβαση.

Οι ρόδες την διευκολύνουν να μετακινεί ολόκληρη την κατασκευή χωρίς να χρειάζεται να τη σηκώσει ή να πάρει ότι χρειάζεται ένα ένα.

Το σκαμπό θα χωρέσει τέλεια σε μια ντουλάπα ή στη γωνία του γκαράζ σας και θα ξεφορτωθείτε μια για πάντα όλη την ακαταστασία που προκύπτει από το τύλιγμα των δώρων. Εσείς θα το δοκιμάσετε;

Credit: nx2.com

Related posts

Από τη σοφία του λαού, αλλά και την επιστήμη: Οι μυστικές ιδιότητες και χρήσεις που έχει το ξύδι

«Επανάσταση» στην τουαλέτα: Καθαρίστε τη λεκάνη μέσα σε 3 λεπτά! (Video)

Μυρίζει άσχημα η σφουγγαρίστρα; Το κόλπο της γιαγιάς με 2 υλικά από την κουζίνα που θα την κάνει… καινούργια