Εντόπισε Απαίσιες Μελανιές στα Πόδια της Κόρης της. Τι Αποκάλυψαν οι Γιατροί για την Αιτία; Προσοχή…

Η ανεμοβλογιά όχι μόνο είναι μια ενοχλητική ασθένεια, αλλά δυνητικά μπορεί να αποβεί μοιραία για τη ζωή. Σε μια πρόσφατη περίπτωση ανεμοβλογιάς, η τετράχρονη Μπο Όγκοστ παραλίγο να χάσει τα άκρα της και τη ζωή της, όταν ανακάλυψε μελανιές σε όλο της τα πόδια.

Όταν κόλλησε την ασθένεια, τα πόδια της μικρούλας μελάνιασαν ολόκληρα. Αρχικά ανέφερε πόνο στα πόδια της, και όταν οι γονείς είδαν τι είχε συμβεί, την πήγαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Η Μπο είχε πάθει γάγγραινα, επιπροσθέτως στην ανεμοβλογιά. Η γάγγραινα εμποδίζει την κανονική ροή του αίματος να τροφοδοτήσει τα ζωντανά κύτταρα, και μη λαμβάνοντας το απαραίτητο οξυγόνο αρχίζουν να νεκρώνονται. Το κοριτσάκι νοσηλεύτηκε για σχεδόν 3 μήνες, και υποβλήθηκε σε τρεις χειρουργικές επεμβάσεις μεταμόσχευσης δέρματος.

Οι γιατροί προειδοποίησαν τους γονείς, ότι υπήρχε πιθανότητα να μην επιβιώσει, και αν ζούσε μπορεί να χρειαζόταν να ακρωτηριαστούν τα πόδια της.

“Ήταν η χειρότερη στιγμή της ζωής μου, όταν διαγνώστηκε. Ρώτησα τον γιατρό αν είναι απειλητικό για την ζωή της και απάντησε ότι εξαρτιόταν η ζωή και τα πόδια της. Σε εκείνο το σημείο σκεφτήκαμε ότι μπορεί να χρειαζόταν να αντιμετωπίσει ακρωτηριασμό.” δήλωσε η Τζούλια, η μητέρα της Μπο.

Η Μπο μπήκε στην εντατική στο νοσοκομείο παίδων, και χάρη στην σύγχρονη ιατρική, άρχισε να βελτιώνεται η υγεία της.

Η Μπο ανάρρωσε πλήρως μετά από μήνες νοσηλείας, και έπειτα μήνες φυσικοθεραπείας.

“Θέλω να επιστήσω την προσοχή του κόσμου για αυτή την πάθηση, επειδή είναι ο χειρότερος εφιάλτης κάθε γονιού να του πουν ότι μπορεί να πεθάνει ή να χάσει τα άκρα του από ανεμοβλογιά,” πρόσθεσε η Τζούλια. Μοιραστείτε την ιστορία της Μπο με τους φίλους σας!

Credit: awm.com

Related posts

Γυναίκες ήρωες: Αφιέρωμα στις ηρωίδες που κράτησαν όρθια την Ελλάδα στα δύσκολα χρόνια

Collette Divitto | Δεν έβρισκε δουλειά πουθενά επειδή έχει σύνδρομο Down και άνοιξε δική της εταιρεία

«Τρώω αυτά τα φαγήτα, έχασα 30 κιλά»: Αυτό είναι το μυστικό στη δίαιτα της Τζούλι Μασίνο