DIY

Αρχίζει να Βάφει τις πήλινες Γλάστρες Μπλε. Το τελικό Αποτέλεσμα θα σας Ξετρελάνει!

Ψάχνετε τρόπο για να ανανεώσετε τον κήπο σας; Οι πήλινες γλάστρες είναι πρακτικές, αλλά καμιά φορά φαίνονται λίγο μουντές. Τι θα λέγατε να τις μεταμορφώσετε λίγο;

Αν σας αρέσουν οι πιο “ακατάστατες” κατασκευές, αυτή εδώ είναι για σας. Γυρίστε την γλάστρα ανάποδα και ρίξτε διάφορα χρώματα. Αφήστε την να στεγνώσει και δείτε το όμορφο σχέδιο που δημιουργείται. Τα φυτά σας θα φαίνονται τέλεια μέσα σε μια τέτοια γλάστρα.

Αυτή είναι μια οικονομική ιδέα που δίνει έμφαση στο ξύλο. Μαζέψτε πολλά κλαδιά και κόψτε τα στο μέγεθος που επιθυμείτε. Στη συνέχεια κολλήστε τα με μια δυνατή κόλλα στη γλάστρα. Ιδανικό για μέσα και έξω από το σπίτι.

Πολύ ωραία ιδέα για ένα μικρό φυτό που θέλετε να κάνετε δώρο. Δείτε εδώ οδηγίες.

Αν σας αρέσουν τα επαναλαμβανόμενα μοτίβα, τότε μπορείτε να προτιμήσετε ένα στένσιλ. Μπορείτε να κάνετε διάφορους συνδυασμούς, ή να κρατήσετε ένα σχέδιο το οποίο θα βάλετε σε διαφορετικά σημεία σε κάθε γλάστρα. Δείτε περισσότερα εδώ.

Βάψτε μια γλάστρα με μπογιά μαυροπίνακα και αφού στεγνώσει, γράψτε πάνω σε κάθε γλάστρα το όνομα του φυτού που περιέχει. Τέλεια ιδέα για να ξεχωρίζετε τα βότανα που χρησιμοποιείτε στην μαγειρική.

Συνήθως βάζουμε ταμπέλες για να φαίνεται ο αριθμός του σπιτιού μας. Μπορείτε όμως να τον γράψετε και σε μια μεγάλη γλάστρα, σε περίπτωση που κάποιος δυσκολεύεται να βρει το σπίτι σας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σπρέι με μεταλλικά χρώματα και να δώσετε στις γλάστρες σας μια όμπρε εμφάνιση. Μπορείτε να ανακατέψετε πολλές αποχρώσεις. Δείτε οδηγίες εδώ.

Απαιτεί λίγο χρόνο για να το στήσετε σωστά, αλλά το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Με μια πρώτη ματιά φαίνεται απίστευτο το πως στέκονται. Δείτε εδώ οδηγίες για το πως να το πετύχετε.

Δείτε στο βίντεο πόσο απλό είναι να πετύχετε αυτό το σχέδιο στις γλάστρες σας:

Υπάρχουν άπειρες ιδέες για να διακοσμήσετε τις γλάστρες σας. Δεν χρειάζεται να είστε καλλιτέχνης. Με λίγη δημιουργικότητα θα πετύχετε ένα άψογο αποτέλεσμα!

Credit: faithtap.com

Related posts

Από τη σοφία του λαού, αλλά και την επιστήμη: Οι μυστικές ιδιότητες και χρήσεις που έχει το ξύδι

«Επανάσταση» στην τουαλέτα: Καθαρίστε τη λεκάνη μέσα σε 3 λεπτά! (Video)

Μυρίζει άσχημα η σφουγγαρίστρα; Το κόλπο της γιαγιάς με 2 υλικά από την κουζίνα που θα την κάνει… καινούργια