Ζητήσαμε από 10 διαφορετικές Γυναίκες να φορέσουν το ίδιο Φόρεμα και Ιδού τα Αποτελέσματα!

Κάποια στιγμή ίσως αναρωτηθήκατε πως να φορέσετε το μικρό μαύρο φόρεμα που έχετε χωμένο στο πίσω μέρος της ντουλάπας σας. Είχαμε την ίδια απορία, κι έτσι ζητήσαμε από 10 τυχαίες γυναίκες να το συνδυάσουν με διάφορα αξεσουάρ. Δείτε το αποτέλεσμα:

1. Jessica

Blog: Not Jess Fashion
Instagram: @notjessfashion
“Μου αρέσει να ανακατεύω την υψηλή με την καθημερινή μόδα. Για παράδειγμα, φοράω αυτό το φόρεμα με μπότες Stuart Weitzman, αλλά και με ένα μπουφανάκι από το Asos και κολιέ από το Zara.

Στην Νέα Υόρκη φοράω πολύ τζιν, δέρμα, μαύρο και γκρι. Αλλά όταν δεν είμαι εκεί, φοράω ολόσωμες φόρμες, φορμάκια ή μακριά φορέματα σε έντονα χρώματα. Μου αρέσει να έχει ενδιαφέρον το ντύσιμο μου!”

2. Kelly

Blog: Kelly Augustine
Instagram: @kellyaugustineb
“Περνάω φάσεις, όπως όλοι, πιστεύω. Πρόσφατα σκεφτόμουν διάφορα, όπως το κόστος κάθε ντυσίματος, το οποίο με έχει βοηθήσει να κάνω λίγο πιο εκλεπτυσμένη την ντουλάπα μου. Νομίζω ότι ένα δερμάτινο μπουφάν φτιάχνει κάθε εμφάνιση, το συγκεκριμένο μάλιστα έχει ένα ακόμα κομμάτι το οποίο αφαιρείται με φερμουάρ – εγώ το φοράω πιο κοντό τώρα.

Μου αρέσουν επίσης τα χαμηλά και τα μεσαία τακούνια και τα παπούτσια που είναι συνδυάζουν υλικά. Μου αρέσουν τα κλασικά, απλά λίγο εξελιγμένα.”

3. Magdalena

Blog: Pretty Cripple
Instagram: @prettycripple
“Μου αρέσουν τα χρώματα, να ανακατεύω διάφορα σχέδια και ό,τι έχει μια αίσθηση vintage, όπως αυτό το μπουφάν και το καπέλο – η τέχνη του να φοράς καπέλο είναι κάτι που νομίζω ότι έχει εξαφανιστεί κατά ένα μεγάλο μέρος.

Έχω πάθει πλάκα τα τελευταία χρόνια από το πόσο μου αρέσουν τα πιο καθημερινά παπούτσια, γι’αυτό και η σημερινή επιλογή, και λατρεύω αυτά τα ροζ γάντια που με βοηθάνε να πιάνω το καροτσάκι μου πιο εύκολα, αλλά και επειδή έχω εμμονή με τον Karl Lagerfeld.”

4. Beck

Blog: The Manfattan Project
Instagram: @manfattan
“Θα έλεγα ότι έχω χαλαρό κοριτσίστικο στιλ. Αυτό που μου αρέσει στη μόδα είναι ότι μπορώ να αλλάζω το στιλ μου εντελώς χωρίς πολλές δεσμεύσεις, έτσι μια μέρα ντύνομαι σαν πανκ και την άλλη σαν μπαλαρίνα.

Σήμερα συνδύασα το φόρεμα μου με μια καπαρντίνα γιατί μου αρέσει η κίνηση της και φόρεσα ένα ανοιξιάτικο κολιέ στα ίδια χρώματα. Λατρεύω τα τακούνια, παρ’όλο που είμαι ψηλή.”

5. Sunita

Blog: Sunita V
Instagram: @sunitav_
“Το προσωπικό μου στιλ είναι εκλεκτικό. Εξαρτάται από την διάθεση μου ή τον καιρό. Μερικές φορές ντύνομαι σαν κλασική Νεοϋορκέζα στα μαύρα, άλλες σαν χίπισσα και μερικές φορές σε στιλ της δεκαετίας του ’60.

Σήμερα ντύθηκα σαν να πάω σε πάρτι, αλλά δεν το παράκανα – ένα απλό μπουφάν με σχέδια, μακριά σκουλαρίκια και τακούνια με κορδόνια σε χρώματα που κάνουν αντίθεση.”

6. Katie

Blog: The 12ish Style
Instagram: @the12ishstyle
“Το προσωπικό μου στιλ είναι ίσως λίγο πιο ακραίο. Σήμερα ντύθηκα σχεδόν σαν παιδί νηπιαγωγείου από το Τόκυο. Θα μπορούσε να το φοράει ένα μικρό παιδί. Αισθάνομαι άνετα με αυτό το ντύσιμο, αλλά είναι καλύτερο για να το φοράς κατά τη διάρκεια της μέρας.”

7. Tiffany

Blog: Love, Grey Skies
Instagram: @tiffanydiana
“Μου αρέσει το μίνιμαλ στιλ και συνήθως φοράω ουδέτερα χρώματα ή μαύρο με κάποιο σχέδιο. Προτιμάω κυρίως κομμάτια που αναδεικνύουν τις καμπύλες μου και προσπαθώ να είναι κάτι απλό και στιλάτο.

Το δερμάτινο είναι ένα από τα βασικά μου στοιχεία και νομίζω ότι οι κάλτσες μέχρι τον αστράγαλο και το ριγέ μπλουζάκι κάνουν το στιλ λίγο πιο ακραίο.”

8. Sarah

Blog: Curvily
Instagram: @curvily
“Φοράω πολύ μαύρο αλλά φροντίζω να είναι κάτι που κάνω από επιλογή, επειδή το θέλω δηλαδή, όχι για να φαίνομαι πιο αδύνατη. Το στιλ μου είναι κυρίως μίνιμαλ, αλλά βάζω και κάτι διαφορετικό.

Γι’αυτό το φόρεμα κατέληξα σε ένα πιο καλοκαιρινό λουκ από ότι σχεδίαζα και πρόσθεσα το τσαντάκι με το έντονο σχέδιο και το κόκκινο κραγιόν για να κάνουν τη διαφορά.”

9. Steffy

Blog: Steffy’s Pros and Cons
Instagram: @steffyspandcs
“Θα έλεγα ότι με εμπνέει κυρίως το vintage για το στιλ μου, αν και κατά καιρούς είναι πιο απλό. Μου αρέσει να είναι και λίγο ακραίο. Σήμερα έβαλα vintage μπότες, φόρεσα ένα πουκάμισο από πάνω για να έχει πιο γραντζ αίσθηση και καλσόν και σκούφο γιατί κάνει κρύο!”

10. Dana

Blog: Who’s That Girl?
Instagram: @whosthatgirldana
“Θέλω τη μία μέρα να είμαι η Kim Kardashian, την άλλη η Jlo, η Beyonce ή η Janis Joplin. Δεν θέλω να έχω ένα χαρακτηριστικό στιλ. Θέλω κάτι διαφορετικό κάθε φορά και λατρεύω την ελευθερία που μου δίνουν τα ρούχα.

Γι’αυτό το φόρεμα σκέφτηκα πως μπορώ να το κάνω πιο πολυτελές. Κατέληξα σε μια ψεύτικη γούνα, χρυσά αξεσουάρ (μου αρέσει το χρυσό) και κόκκινα χείλη. Νιώθω σαν την Miss Nέα Υόρκη.”

Credit: buzzfeed.com

Related posts

Γιατί να φοράτε εσπαντρίγιες και σανδάλια τις ζεστές ημέρες;

Όλοι κοιτούσαν την Βίκυ: Μαθήματα styling στο κέντρο της Αθήνας, συνωστισμός για τη Βίκυ Καγιά

Η πανάκριβη τσάντα που όλες θέλουν: Η εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου στο Κολωνάκι