DIY

10 μεγάλα λάθη που κάνουμε καθημερινά και δεν είχαμε ιδέα!

Όταν συνηθίζετε να κάνετε κάτι με τον ίδιο τρόπο κάθε μέρα, ποτέ δεν θα πιστεύατε ότι μπορεί να υπάρχει μια καλύτερη μέθοδος. Θα μπορούσατε να είστε ένας από εκείνους τους ανθρώπους που κάνουν τα ακόλουθα 10 πράγματα λάθος χωρίς να το γνωρίζουν.

1. Κλείνοντας μια σακούλα από πατατάκια

Θέλετε να διατηρήσετε τα πατατάκια που απέμειναν φρέσκα; Μάθετε αυτή την έξυπνη τεχνική δίπλωσης και δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε για αυτά ποτέ ξανά.

2. Πρόχειρο φαγητό

Αυτός είναι ο τρόπος που τα κουτιά πρόχειρου φαγητού υποτίθεται ότι ανοίγουν. Ανοίξτε και ξεδιπλώστε ολόκληρο το κουτί και ανακαλύψτε πώς γίνεται ένα χρήσιμο πιάτο.

3. Χαρτί υγείας

Αν και μερικοί άνθρωποι θα υποστηρίξουν το αντίθετο, θα πρέπει να κρεμάσετε το χαρτί τουαλέτας σας με το ελεύθερο άκρο να κρέμεται προς τα έξω. Θα είναι ευκολότερο να ξετυλιχτεί και δεν αγγίζει τον τοίχο άρα ούτε με τα βακτήρια.

4. Στενό σουτιέν

Εάν το σουτιέν σας είναι πολύ στενό, παρόλο που έχει το σωστό μέγεθος, χρησιμοποιήστε μια επέκταση στο κούμπωμα του σουτιέν και η ταλαιπωρία σύντομα θα είναι παρελθόν!

5. Κρατώντας ένα ποτήρι κρασί

Το ποτήρι κρασί σας ζεσταίνεται πολύ γρήγορα; Είναι λάθος ο τρόπος που το κρατάτε για αυτό. Πρέπει να το κρατάτε, όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία:

6. Κρατώντας ένα κουτί χυμού

Για να αποφύγετε τη διαρροή του χυμού ή τη συμπίεση του χαρτοκιβωτίου, κρατήστε το από τα πτερύγια.

7. Άρωμα

Αν εφαρμόζετε το άρωμα στους καρπούς σας, σταματήστε! Είναι καλύτερο να το βάζετε πίσω από τα αυτιά σας και στο λαιμό σας. Το άρωμα θα διαρκέσει περισσότερο.

8. Επιστροφή στα πατατάκια …

Όταν πρόκειται στερεώσετε τη σακούλα, αυτός ο τρόπος είναι υπέροχος. Δεν χρειάζεται να φτάσετε μέχρι το κάτω μέρος της σακούλας.

9. Βράσιμο χωρίς πιτσιλιές

Όταν βράζετε νερό και δεν δίνετε προσοχή, το νερό μπορεί να αρχίσει να χύνεται προκαλώντας μικρές καταστροφές. Βάλτε ένα ξύλινο κουτάλι διαγωνίως πάνω από την κατσαρόλα για να αποφύγετε αυτό το φαινόμενο!

10. Καθαρισμός εσπεριδοειδών

Εδώ είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να ξεφλουδίσετε ένα πορτοκαλί ή μανταρίνι! Κάντε μικρές περικοπές σε όλο το πορτοκαλί, οπότε ξετυλίγεται ωραία όπως στη φωτογραφία.

Credit: Cleverly

Related posts

Από τη σοφία του λαού, αλλά και την επιστήμη: Οι μυστικές ιδιότητες και χρήσεις που έχει το ξύδι

«Επανάσταση» στην τουαλέτα: Καθαρίστε τη λεκάνη μέσα σε 3 λεπτά! (Video)

Μυρίζει άσχημα η σφουγγαρίστρα; Το κόλπο της γιαγιάς με 2 υλικά από την κουζίνα που θα την κάνει… καινούργια