DIY

Τρυπάει το καπάκι και περνάει από μέσα ένα σκοινί. Μόλις δείτε τον λόγο θα αρχίσετε να μαζεύετε πλαστικά μπουκάλια!

Εάν νομίζετε πως η επαναχρησιμοποίηση μπορεί να γίνει μόνο με τα βάζα και τα παλιά ρούχα, τότε κάνετε μεγάλο λάθος! Είτε το πιστεύετε, είτε όχι, κάποια από τα καλύτερα κόλπα χρησιμοποιούν αντικείμενα που μπορεί να βρεθούν στον κάδο ανακύκλωσης. Με λίγη φαντασία, μπορείτε να μετατρέψετε ένα πλαστικό μπουκάλι σε δεκάδες χρήσιμα αντικείμενα.

Δείτε μερικές από τις καλύτερες ιδέες που βρήκαμε…

1. Θήκη για τις οδοντόβουρτσες

Είναι μία τέλεια προσθήκη στο μπάνιο σας. Με μόλις ένα καπάκι, ένα καλό μαχαίρι και κόλλα για τον τοίχο, θα μπορέσετε να γλυτώσετε αρκετό χώρο από το μπάνιο σας. Μόλις κόψετε το κομμάτι του καπακιού, έτσι ώστε να στέκεται η οδοντόβουρτσα, μπορείτε να το κολλήσετε στον τοίχο και είστε έτοιμοι!

2. Για την μόνωση των καλωδίων

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να φθαρούν εξωτερικά τα καλώδια από τα ακουστικά σας. Εάν συμβεί αυτό, μην τα πετάξετε. Μπορείτε να επιμηκύνετε την ζωή τους με ένα καπάκι και έναν αναπτήρα. Απλά φέρτε το καπάκι κοντά στην φλόγα και αφήστε το να λιώσει πάνω στο σημείο που έχει αποκαλυφτεί το σύρμα. Αυτή η λύση είναι αδιάβροχη και κρατάει περισσότερο από την μονωτική.

3. Τρίποδας για την κάμερα

Οι τρίποδες είναι πολύ χρήσιμοι για τους φωτογράφους αλλά συνήθως έχουν πολύ βάρος και δεν είναι και πολύ εύκολο να τους παίρνεις παντού μαζί σου. Οπότε, έτσι θα σας λυθούν τα χέρια. Θα χρειαστείτε απλά ένα μπουκάλι, ένα κατσαβίδι και ένα μπουλόνι. Απλά κάντε μία τρύπα στο μπουκάλι που να ταιριάζει με την υποδοχή του τρίποδα και βιδώστε πάνω την κάμερα.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί αναλυτικά:

Πώς σας φάνηκαν αυτές οι ιδέες; Ποια σκέφτεστε να δοκιμάσετε; Έχετε εσείς κάποια άλλη να προτείνετε;

Credit: tiphero.com

Related posts

Από τη σοφία του λαού, αλλά και την επιστήμη: Οι μυστικές ιδιότητες και χρήσεις που έχει το ξύδι

«Επανάσταση» στην τουαλέτα: Καθαρίστε τη λεκάνη μέσα σε 3 λεπτά! (Video)

Μυρίζει άσχημα η σφουγγαρίστρα; Το κόλπο της γιαγιάς με 2 υλικά από την κουζίνα που θα την κάνει… καινούργια