Έτσι ήταν το παλιό της Σαλόνι! Δεν θα πιστεύετε πως έγινε μετά την Ανακαίνιση που του έκανε…

H Camille Eddera είναι ένας κοσμηματοπώλης με πολύ εκλεπτισμένη καρδιά, ένας συνδυασμός που αποδείχτηκε χρήσιμος κατά την ανακαίνιση του σπιτιού της που έκανε εντελώς μόνη της. “Αν ήξερα από την αρχή πόσο δύσκολο θα καταλήξει να είναι, δεν θα το είχα κάνει!”Η Eddera λέει, με ένα γέλιο.

Το σπίτι, ένα γοητευτικό μπανγκαλόου στους λόφους του Hollywood, χρειάζεται πολλή αγάπη. Οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες δεν είχαν κάνει πολλές αλλαγές στο σπίτι – αυτό που χρειάζεται είναι σοβαρές διαρθρωτικές αναβαθμίσεις, και κάποιο σοβαρό φρεσκάρισμα. Παρά το γεγονός ότι δεν υπήρχε καμία επίσημη κατάρτιση του σχεδιασμού, η Eddera μπόρεσε να δει τη δυναμική στο χώρο, και ήταν αποφασισμένη να την κάνει να λειτουργήσει.

Εμπνευσμένη από τα σπίτια που είχε δει στο δημοφιλές blog σχεδιασμού Remodelista – και παρά τις συμβουλές των φίλων της – η Eddera βρήκε έναν συμβολαιογράφο (και στη συνέχεια αποφάσισε να επιλέξει άλλον), και μετά από επτά-και-μισό μήνα ενημέρωσης , έκανε το δικό της σπίτι.

«Υπήρχαν τόσες πολλές γειτονιές που θα ήθελα να εξερευνήσω, και θα ήθελα να ζήσω κάπου θα μπορούσα να περπατήσω σε διάφορα μέρη», λέει η Eddera, της οποίας το νέο σπίτι βρίσκεται μέσα σε λόφους του Hollywood. Αυτά τα απλά κριτήρια αποδείχθηκαν μία βαριά πρόκληση. “Έιχα πραγματικά αρχίσει να χάνω το μυαλό μου”, λέει, οκτώ μήνες μετά από το ψάξιμο .

Το αποτέλεσμα είναι κάτι φοβερό και αναμενόμενο για εκείνη. “Θα χρησιμοποιηθεί για να είναι η κουζίνα, η τραπεζαρία και το σαλόνι, αλλά έσπασα όλα αυτά τα τείχη για να δημιουργήσω ένα μεγάλο δωμάτιο”, εξηγεί. Ο μετασχηματισμένος χώρος προσφέρει ζεστή γωνιά για συνομιλία, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τη θέα .

“Ήταν πραγματικά δύσκολο να δημιουργηθεί αυτό το σχεδιάγραμμα, υπήρχαν μόνο δύο βρώμικα μικρά παράθυρα που βλέπουν στην αυλή,” λέει η Eddera. “Το σαλόνι ήταν στο μπροστινό μέρος του σπιτιού, και το υπνοδωμάτιο έβλεπε στην πίσω αυλή.”

Μία vintage γραφομηχανή αναδιαμορφώνεται ως αυτοσχέδια θήκη για τα γυαλιά ηλίου.

“Η μητέρα μου είναι ζωγράφος και γλύπτης, γι ‘αυτό ποτέ δεν έλειπε η αγάπη για την τέχνη», λέει η Eddera.

Τώρα, η κουζίνα είναι ένα κομβικό σημείο, και φυσικά ο τόπος συγκέντρωσης, με την κομψή, μέντα πράσινη ντουλάπια, καθώς και ένα μαρμάρινο backsplash. “Μου αρέσει να μαγειρεύω δείπνα, γι ‘αυτό ήθελα μια πραγματικά μεγάλη κουζίνα. Και ήθελα πραγματικά το μάρμαρο, αλλά λεκιάζει τόσο εύκολα που ουσιαστικά είμαι με το ένα χέρι να κόβει, και σκουπίζοντας με το άλλο … αλλά,αν και δεν είναι τόσο όμορφο το αγαπώ τόσο πολύ. ”

“Είχα ένα εκτεταμένο πίνακα Pinterest για το σπίτι”, παραδέχεται.

Η σκάλα οδηγεί στον δεύτερο όροφο και στη κύρια σουίτα.

«Πάντα αγαπούσα τη διακόσμηση», λέει η Eddera, η οποίος μετακόμισε στις ΗΠΑ πριν από 16 χρόνια. “Ακόμα και όταν ήμουν φοιτήτρια, είχε ένα μικρό, μικροσκοπικό υπνοδωμάτιο στο Παρίσι, και ήταν ακριβώς τόσο αξιολάτρευτο.”

Η Eddera εισήγαγε χρώμα μέσα στο κατάλευκο χώρο με έπιπλα και διακοσμητικά αξεσουάρ.

Τα Built-in ράφια δημιουργούν μια ειδική γωνιά ανάγνωσης που βλέπει στην αυλή και το αίθριο.

Εκκεντρικά Vintage ευρήματα μιλούν για την αγάπη της Eddera στο χρώμα στη φύση, και θέματα που εμπνέουν τη δουλειά της.

“Ο νέος φίλος μου είναι σούπερ αντι-κοινωνικός, και είναι ένας εφιάλτης», λέει η Eddera, με ένα γέλιο.

Οι Πόρτες bifold του σπιτιού ήταν το πιο ακριβό νέο χαρακτηριστικό που πρόσθεσε η Eddera  – αλλά, άξιζε τον κόπο.

Related posts

Ξεφεύγει από τα συνηθισμένα: Ο ιδιαίτερος καναπές του Σάκη Ρουβά ανατρέπει τους κανόνες του deco & έχει το πιο ιδιαίτερο χρώμα

Ο παραμυθένιος χώρος που χαλαρώνει: O ολάνθιστος κήπος του εξοχικού της Μαρία Λεκάκη είναι η απόλυτη έννοια της άνοιξης

Minimal έπιπλα και ψάθινη μοκέτα: Το σπίτι της Μαρία Ηλιάκη έχει την πιο καλόγουστη boho διακόσμηση