DIY

Αρχικά Φαίνεται σαν έναν Πανάκριβο Νυφικό. Μόλις όμως δείτε ΠΟΣΟ της Κόστισε, θα σας Πέσουν τα Μαλλιά!

Η Chi Krneta μοιράστηκε την απίστευτη ιστορία της, που θα σας εμπνεύσει να δημιουργήσετε! Καθημερινά, η Krneta έκανε δρομολόγιο 50 λεπτών με το λεωφορείο για τη δουλειά της, αντί όμως να παίζει κάποιο παιχνίδι στο κινητό της ή να ακούει μουσική, αποφάσισε να αξιοποιήσει δημιουργικά αυτό το χρόνο.

Μόλις πέντε μήνες πριν το γάμο της, η Krneta αποφάσισε να πλέξει το νυφικό της φόρεμα μόνη της. Ήταν ένας τρόπος για να τιμήσει τη γιαγιά της, που της έμαθε αυτή την τέχνη και να εξοικονομήσει χρήματα. Οι περισσότερες νύφες χαλάνε εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες ευρώ για το νυφικό τους, εκείνη όωμς ξόδεψε μόλις 30 δολάρια για τα υλικά και μέσα σε 5 μήνες – 50 λεπτά την ημέρα – η Krneta κατάφερε να πλέξει ένα εκπληκτικό φόρεμα, που αναμφίβολα είναι μοναδικό!

Πιστεύω ότι το πιο σημαντικό πράγμα που θα θυμάσαι αν σκοπεύεις να παντρευτείς, είναι ότι δεν υπάρχει σωστός και λάθος τρόπος για να κάνεις τον γάμο. Ο γάμος αφορά εσένα, το σύντροφό σου, την οικογένεια και τους φίλους“, δήλωσε στο περιοδικό Seattle. “Σίγουρα θα το έδινα στα μελλοντικά παιδιά μου, αν το θέλανε.

Έπλεκα το νυφικό μου στο λεωφορείο για 5 μήνες. Το φόρεμα είναι ένα σχέδιο που διάλεξα, με συνηθισμένο πλέξιμο με βελονάκι.

Το φόρεμα ήταν στην ουσία δωρεάν, γιατί δεν χάλασα πολλά λεφτά. Περίπου 30 δολάρια για όλα τα υλικά και την εσωτερική φόδρα.

Ο χρόνος που περνούσα στο λεωφορείο, ούτως ή άλλως δε μπορούσε να αξιοποιηθεί για κάτι άλλο. Το φόρεμα πλένεται, δεν τσαλακώνεται και δεν χρειάζεται ειδική φροντίδα και σκοπεύω να το φορέσω με διαφορετική φόδρα και τη ζώνη δεμένη με άλλους τρόπους.

Πιστεύουμε ότι άξιζε ο κόπος της και το αποτέλεσμα ήταν ένα υπέροχο χειροποίητο νυφικό. Εσείς θα φορούσατε κάτι παρόμοιο; Παρακολουθήστε στο βίντεο που ακολουθεί, πως ολοκληρώθηκε το νυφικό και μοιραστείτε αυτό το άρθρο με τους φίλους σας!

Credits: Shareably

Related posts

Από τη σοφία του λαού, αλλά και την επιστήμη: Οι μυστικές ιδιότητες και χρήσεις που έχει το ξύδι

«Επανάσταση» στην τουαλέτα: Καθαρίστε τη λεκάνη μέσα σε 3 λεπτά! (Video)

Μυρίζει άσχημα η σφουγγαρίστρα; Το κόλπο της γιαγιάς με 2 υλικά από την κουζίνα που θα την κάνει… καινούργια