DIY

Άδειασε το Γκαράζ και έβαλε μπλε Ταινία γύρω από το πάτωμα. Μόλις δείτε το Αποτέλεσμα, θα Ζηλέψετε!

Μπορεί να κάνεις τα πάντα σε κάποιους χώρους στο σπίτι σου, αλλά δεν πρόκειται να δείξουν ωραίοι. Ακόμα κι αν δεν περνάτε πολλή ώρα στο υπόγειο, στο υπόστεγο του κήπου ή το γκαράζ, δεν θα σας χάλαγε να ανανεώσετε λίγο αυτούς τους χώρους και να τους κάνετε λίγο πιο φιλόξενους.

Αυτό πρέπει να σκέφτηκε και αυτός ο άντρας, ο οποίος έφτιαξε μόνος του το γκαράζ του. Δεν του άρεσε το γκρίζο, τσιμεντένιο πάτωμα. Ήθελε σίγουρα κάτι πιο κομψό. Αλλά για να το κάνει αυτό, έπρεπε πρώτα να αδειάσει το γκαράζ και να το καθαρίσει καλά.

Το καινούριο πάτωμα δεν θα κάτσει καλά στην σχετικά μαλακή επιφάνεια του τσιμέντου, γι’αυτό χρειάστηκε να το περάσει με ένα ειδικό οξύ. Ο αναπνευστήρας και τα ανθεκτικά γάντια είναι απαραίτητα γι’αυτό το βήμα!

Αφού έκανε την επιφάνεια πιο τραχιά, γέμισε τα κενά ανάμεσα στα πλακάκια. Αυτό απαιτεί ένα πηχτό μίγμα από ασβέστη. Το νέο πάτωμα είναι πλέον απαλό και επίπεδο.

Πάμε τώρα στα σημαντικά! Πρώτα άπλωσε μια στρώση μπλε ρητίνης, χρησιμοποιώντας πινέλο για τις γωνίες. Το άφησε να στεγνώσει μια μέρα.

Με αυτές τις ειδικές σόλες με καρφιά κατάφερε να περπατήσει πάνω στην υγρή ρητίνη χωρίς να αφήσει σημάδια.

Την επόμενη μέρα, αφού στέγνωσε η πρώτη στρώση, άπλωσε μια δεύτερη στρώση. Με τις ειδικές σόλες και λίγο άσπρο κομφετί ήρθε η ώρα να δώσει λίγη λάμψη στο πάτωμα. Έριξε το κομφετί στον αέρα και το άφησε να πέσει τυχαία πάνω στην υγρή ρητίνη.

Έτσι είναι το πάτωμα στεγνό. Το μόνο που λείπει είναι μερικοί σικάτοι τοίχοι που να ταιριάζουν με το πάτωμα. Προσεχώς θα ανανεωθούν και αυτοί!

Αυτή η εκκεντρική κατασκευή δεν είναι για όλους, αλλά σίγουρα δείχνει εντυπωσιακή. Θα μπορούσατε να το πάτε ένα βήμα παρακάτω ρίχνοντας αντί για κομφετί, γκλίτερ.

Πώς σας φάνηκε η ιδέα του;

Credit: hefty.co

Related posts

Από τη σοφία του λαού, αλλά και την επιστήμη: Οι μυστικές ιδιότητες και χρήσεις που έχει το ξύδι

«Επανάσταση» στην τουαλέτα: Καθαρίστε τη λεκάνη μέσα σε 3 λεπτά! (Video)

Μυρίζει άσχημα η σφουγγαρίστρα; Το κόλπο της γιαγιάς με 2 υλικά από την κουζίνα που θα την κάνει… καινούργια