Τα Πλουσιόπαιδα του Instagram ξαναχτυπούν! Δείτε ΠΟΣΟ προκλητικά επιδεικνύουν τις Χλιδάτες διακοπές τους!

Σύντομα το καλοκαίρι θα αρχίσει να τελειώνει. Αλλά το πάρτι δεν τελειώνει ποτέ για τα πλουσιόπαιδα του Instagram ούτε και η πολύ ξεχωριστή αίσθηση του χιούμορ τους. Για παράδειγμα αυτή η φωτογραφία ενός μαυρισμένου, ξανθού άντρα να πίνει μονορούφι ένα μπουκάλι σαμπάνια Louis Roederer Cristal, αξίας 150 λιρών, με λεζάντα:

“Υπάρχει έλλειψη νερού στο νησί γι’αυτό έπρεπε να αυτοσχεδιάσουμε.”

Μια άλλη φωτογραφία δείχνει 3 γελαστούς άντρες να γιορτάζουν με ένα μπουκάλι Dom Pérignon στο Nikki Beach στο Σαιν-Τροπέ. Ένας από αυτούς περιγράφει τον εαυτό του σαν οδηγό αγωνιστικής Maserati που ζει την ζωή στην λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας.

Αλλά δεν περνάνε μόνο τα αγόρια καλά. Η Tiffany Trump ανέβασε μια φωτογραφία της να χορεύει δίπλα σε μια πισίνα στα Hamptons με ένα αποκαλυπτικό φορμάκι. Η φωτογραφία συνοδεύεται από την αισιόδοξη λεζάντα: “Πέρσι το καλοκαίρι στα Hamptons. Φέτος το φθινόπωρο στον Λευκό Οίκο”.

Ένας χρήστης του Instagram, ο οποίος δεν συγκράτησε καθόλου τα λόγια του, έγραψε: “Σας παρακαλώ, για τον Θεό, μην αφήσετε αυτή την χαζή ξανθιά να μπει στον Λευκό Οίκο”.

Η τελευταία δημοσίευση, η οποία κοινοποιήθηκε χτες, είναι η φωτογραφία ενός σακίδιου γεμάτου με στοίβες νομισμάτων των 100 δολαρίων – με λεζάντα απλά την λέξη “επίδειξη”.

Ο 21χρονος Kyle Parsons, φοιτητής, αποφάσισε ότι έχει ήδη πιει αρκετό αλκοόλ για φέτος το καλοκαίρι. Ανέβασε μια φωτογραφία του με μια φίλη του να αποχαιρετούν ένα Dom Perignon, ένα Cristal και μια μικρή Belvedere αδειάζοντας τα στην θάλασσα.

Ο Nicky Kaufman έδειξε την αγάπη του για την ακριβή σαμπάνια με μια φωτογραφία μιας γυναίκας με μπικίνι να αδειάζει στο στόμα του ένα 15λιτρο μπουκάλι Veuve Clicquot στο Sin City, με λεζάντα: “Η απληστία στα καλύτερα της”.

Στο μεταξύ, το μοντέλο/ηθοποιός Danny Agha έκανε επίδειξη του πλούτου της με μια τσάντα Louis Vuitton γεμάτη χρήματα φορώντας βραχιόλια Cartier Love, με λεζάντα “Είμαι μόλις 23”.

 Τι έχετε να πείτε;

Credit: dailymail.co.uk

Related posts

Γιατί να φοράτε εσπαντρίγιες και σανδάλια τις ζεστές ημέρες;

Όλοι κοιτούσαν την Βίκυ: Μαθήματα styling στο κέντρο της Αθήνας, συνωστισμός για τη Βίκυ Καγιά

Η πανάκριβη τσάντα που όλες θέλουν: Η εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου στο Κολωνάκι