Δάκρυσαν όλoι στη δεξίωση: Νύφη χόρεψε με τη μαμά της στον γάμο & συγκıνεί το διαδίκτυo

Μια νύφη αποφάσισε να εκφράσει την αγάπη και την ευγνωμοσύνη της προς τη μητέρα της, αντίθετα με το κλασικό έθιμο που θέλει τη νύφη να χορεύει με τον πατέρα της κατά τη διάρκεια του γάμου.

Συγκεκριμένα, η Olivia Robinson δημοσίευσε ένα βίντεο στο TikTok, στο οποίο χορεύει με τη μητέρα της κατά τη διάρκεια του γάμου της. Το συγκινητικό βίντεο δείχνει τις δύο γυναίκες να αγκαλιάζονται και να μοιράζονται αυτές τις στιγμές σε μια έκφραση αγάπης και ευγνωμοσύνης. Ο δεσμός τους είναι εμφανώς ισχυρός, και αυτό είχε θετική ανταπόκριση από τους χρήστες της πλατφόρμας, οι οποίοι σχολίασαν τη στιγμή με θετικά σχόλια.

Δείτε το βίντεο:

@oliviarobinson16 I’ll probably be posting wedding content forever, surprise mother daughter dance definitely reccomend. #wedding #2023bride #bridetobe #bridetok #weddingtiktok #firstdance #motherdaughterdance #weddingdance #nevergrowup #taylorswift #bride #uniqueweddingideas #weddingday ♬ original sound – Olivia Robinson

Related posts

Από κύκνος ασχημόπαπο: Πανέμορφη 22χρονη δίνει 45000€, αλλάζει μάτια, γεμίζει τατουάζ και γίνεται σαν δαίμονας

Ο χειρότερος γρίφος στην ιστορία του «Τροχού της Τύχης»: Παίκτρια έχασε 37.000, έξαλλοι οι τηλεθεατές με τη λέξη που έβαλαν (video)

Τη Μεγάλη Εβδομάδα γίνονται θαύματα: Τα βράδια πριν κοιμηθείς γονάτισε & πες αυτές τις 2 προσευχές στη Παναγία