Συναγερμός Αρναούτογλου: Έρχονται έντονα καιρικά φαινόμενα αύριο – Οι περιοχές που θα χτυπήσει η κακοκαιρία

Η πρόβλεψη του Σάκη Αρναούτογλου που «βλέπει» πιθανώς έντονα και δυνητικά επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα αύριο.
Τον ερχομό έντονων καιρικών φαινομένων «βλέπει» σημερινή πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου, τα οποία θα εκδηλωθούν τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε στο Facebook ο γνωστός μετεωρολόγος, αύριο θα εκδηλωθούν πιθανώς έντονα και δυνητικά επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα κυρίως τις πρωινές – προμεσημβρινές ώρες της Κυριακής στο βόρειο Ιόνιο (Κέρκυρα-Παξούς) και τα δυτικά παράλια της Ηπείρου.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Σάκης Αρναούτογλου

Φίλες και φίλοι, όπως έχετε εδώ και χρόνια καταλάβει η παρακολούθηση του καιρού δεν έχει ωράριο ούτε Σαβ/κύριακα.

Λίγο προσοχή λοιπόν, για καλό και για κακό στο βόρειο Ιόνιο (Κέρκυρα-Παξούς) και τα δυτικά παράλια της Ηπείρου (Θεσπρωτία) την Κυριακή 22/10, στα πιθανώς έντονα και δυνητικά επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα κυρίως τις πρωινές – προμεσημβρινές ώρες της Κυριακής !

Με εκτίμηση

Σάκης Αρναούτογλου

Η πρόγνωση της ΕΜΥ για αύριο

Στα δυτικά νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως στα βορειοδυτικά μέχρι το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες και πιθανόν να σχηματιστούν τοπικές ομίχλες. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά αφρικανικής σκόνης στην περιοχή μας.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ στρεφόμενοι σταδιακά από τα βόρεια σε βόρειους με την ίδια ένταση. Στα ανατολικά οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή με εξαίρεση στα βορειοδυτικά που θα σημειώσει μικρή πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές της και θα φτάσει στις περισσότερες περιοχές τους 26 με 28 βαθμούς Κελσίου.

Related posts

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»

Με κλώσες παρομοιάζει τις γυναίκες ο Μητροπολίτης Κοζάνης :«Να γυρίσουν σπίτια τους, να μαζέψουν τα παιδιά τους»