Tα Γιάννενα κατακλύστηκαν από Ferrari που ήρθαν από την Ιταλία

Οι ιδιοκτήτες του μεγαλύτερου και διασημότερου Club ιδιοκτητών αυτοκινήτων Ferrari της Ιταλίας, “Passione Rossa” ήρθαν στην Ελλάδα, με τα αυτοκίνητα να βρίσκονται στο Epirus Palace Congress & Spa.

Συγκεκριμένα, οι ιδιοκτήτες 32 αυτοκινήτων της Scuderia, μαζί με τις οικογένειές τους, επισκέφτηκαν για πρώτη φορά την Ελλάδα και συγκεκριμένα τα Γιάννενα και το Μέτσοβο (8-9-10 Ιουνίου) και την Κέρκυρα (11-12 Ιουνίου), όπου θα συμμετάσχουν σε διάφορες εκδηλώσεις (με την ελεύθερη συμμετοχή του ευρύ κοινού) που θα πραγματοποιηθούν σε κεντρικά σημεία των άνω δυο πόλεων.

Τα μέλη του Club θα πραγματοποιήσουν ημερήσιες εκδρομές σε διάφορα γεωγραφικά διαμερίσματα της Ηπείρου, ώστε να γνωρίσουν την κουλτούρα του τόπου, να γευτούν παραδοσιακά προϊόντα, να μάθουν την ιστορία του τόπου και να δουν από κοντά τις αμέτρητες ομορφιές της περιοχής.

Στα πλαίσια της διοργάνωσης θα γίνει μια εντυπωσιακή παρέλαση όλων των Ferrari στο Κέντρο της Πόλης των Ιωαννίνων και θα ακολουθηθεί από ένα Επίσημο Gala Dinner που θα παρατεθεί σε αίθουσα του Epirus Palace Congress & Spa Hotel, με συμμετοχή σημαντικών φορέων της περιοχής.

Οι εκδηλώσεις τελούν υπό την αιγίδα Υπουργείου Τουρισμού, με τη συμβολή της Περιφέρειας Ηπείρου και του Δήμου Ιωαννιτών, και υποστηρίζονται από την Ελληνική Εταιρία Αυτοκινήτου (ΕΛ.ΕΤ.Α) καθώς και επιλεγμένες επιχειρήσεις των Ιωαννίνων/της Ηπείρου, ενώ ενδιαφέρον να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις έχει δείξει και το Club ιδιοκτητών Ferrari στην Αθήνα.

Πηγή

Related posts

Το αμάξι που θέλουν όλοι: Αυτός είναι ο Έλληνας που αγόρασε αυτοκίνητο αξίας 800.000 ευρώ!

Η λύση είναι ελληνική: «Καίει» 1 ευρώ ανά 100 χλμ και παρκάρει σε θέση κάδου

«Μου επιτέθηκαν αλήτισσες, κάμερες παντού»: Δημόσιο ξέσπασμα της Λατινοπούλου- Άγνωστοι προκάλεσαν ζημιές στο αυτοκίνητο της