Το αμάξι που θέλουν όλοι: Αυτός είναι ο Έλληνας που αγόρασε αυτοκίνητο αξίας 800.000 ευρώ!

Το αυτοκίνητο στην Ελλάδα έχει περάσει μέσα από «1.000 κύματα», όπως και η ελληνική οικονομία τα τελευταία χρόνια, ωστόσο υπάρχουν ακόμη κάποιες «γερές τσέπες» που κρατάνε τη σημαία των “luxury cars” στη χώρα μας ψηλά. Τόσο ψηλά, που μάλιστα κάποιοι… αντέχουν να επενδύσουν σε αυτοκίνητα, των οποίων η τιμή αγγίζει το ένα εκατ. ευρώ!

Και κάποιοι τυχεροί από εμάς, τους… κοινούς θνητούς, να έχουμε την δυνατότητα να τα δούμε να κυκλοφορούν στους δρόμους της χώρας μας -αν και η αλήθεια είναι πως τα αυτοκίνητα αυτά περνούν περισσότερο χρόνο στα πολυτελή και ευρύχωρα γκαράζ των τυχερών ιδιοκτητών τους.

Μια τέτοια περίπτωση, λοιπόν, αφορά στη Ferrari SF90 Stradale, η οποία σύμφωνα με το newsauto.gr ταξινομήθηκε καινούργια τον περασμένο Ιούνιο και αγοράστηκε στην αξία των 800.000 ευρώ.

Πρόκειται για την επιτομή του supercar, καθώς αν ρίξει κανείς μια ματιά στα specs του υπερπολυτελούς αυτού αυτοκινήτου, ενδεχομένως… να ζαλιστεί. Συγκεκριμένα, φτάνει μέγιστη ταχύτητα τα 340χλμ/ώρα, συνολική ισχύ 1.000 άλογα και φτάνει τα 0-100 σε 2,5 δευτερόλεπτα.

Ποιος είναι λοιπόν ο τυχερός και «τσεπάτος» ιδιοκτήτης της στην Ελλάδα;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Σαρημπαλίδη στο newsauto.gr, πρόκειται για γόνο γνωστής οικογένειας εφοπλιστών που διαμένει στα βόρεια προάστια της Αττικής και που το γκαράζ του κοσμούν κι άλλα μοναδικά supercars.

Εμείς να του ευχηθούμε καλοτάξιδο και με προσοχή στους δρόμους!

Related posts

Η λύση είναι ελληνική: «Καίει» 1 ευρώ ανά 100 χλμ και παρκάρει σε θέση κάδου

«Μου επιτέθηκαν αλήτισσες, κάμερες παντού»: Δημόσιο ξέσπασμα της Λατινοπούλου- Άγνωστοι προκάλεσαν ζημιές στο αυτοκίνητο της

Ελληνικό supercar: Πρόκειται να κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Νοέμβριο – Κοστίζει 12 εκατομμύρια ευρώ