Σας φαίνεται για ένα κλασσικό παιδικό αυτοκίνητο; Για κοιτάξτε καλύτερα!

Πήραν αυτό το κλασσικό παιδικό αυτοκίνητο και το μετέτρεψαν σε κάτι που κάνεις δεν πίστευε..

Λίγα παιχνίδια είναι τόσο αξέχαστα, όπως τα παιδικά αυτοκινητάκια.

Είναι σίγουρο ότι θα έχετε δει κάποιον ενθουσιασμένο πιτσιρικά να τριγυρνά με ένα τέτοιο κλασικό κόκκινο ή κίτρινο αυτοκίνητο στη γειτονιά.

Γι ‘αυτό εκπλαγήκαμε ευχάριστα όταν ανακαλύψαμε ότι δύο αδέλφια, που ζουν στο Ηνωμένο Βασίλειο, αποφάσισαν να μετατρέψουν αυτό το δημοφιλές παιχνίδι της παιδικής μας ηλικίας σε ένα πλήρως λειτουργικό όχημα.

Ο μηχανικός John Bitmead και ο αδελφός του Geof επινόησαν μια ενήλικη εκδοχή του αγαπημένου μας παιδικού αυτοκινήτου, η οποία, σύμφωνα με το BBC, λειτουργεί με φυσικό αέριο και μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 70 μίλια ανά ώρα.

Το αυτοκίνητο διαθέτει επίσης έναν αερόσακο, προβολείς, και καθρέφτες.

Δικαιολογημένα η ανταπόκριση για αυτό το αυτοκίνητο ήταν τεράστια. “Όλοι το αναγνώρισαν,” δήλωσε ο Geof στο BBC. “Είναι μέρος της ζωής μας. Βλέπουμε αυτά τα παιχνίδια σε κήπους και αυλές, και τώρα μπορείτε να το δείτε στο δρόμο.”

Μετά τη χρήση του αυτοκινήτου για επίσκεψη σε διάφορες φιλανθρωπικές εκδηλώσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι αδελφοί αποφάσισαν να το πουλήσουν στο eBay για € 28.600.

Σύμφωνα με τo eBay, το αυτοκίνητο εκτιμάται πλέον στα 40.500 ευρώ αλλά το πιο σημαντικό πλεονέκτημά του είναι αυτό: “Η εγγύηση που έχει να δημιουργεί χαμόγελα όπου και αν πηγαίνει.”

Related posts

Το αμάξι που θέλουν όλοι: Αυτός είναι ο Έλληνας που αγόρασε αυτοκίνητο αξίας 800.000 ευρώ!

Η λύση είναι ελληνική: «Καίει» 1 ευρώ ανά 100 χλμ και παρκάρει σε θέση κάδου

«Μου επιτέθηκαν αλήτισσες, κάμερες παντού»: Δημόσιο ξέσπασμα της Λατινοπούλου- Άγνωστοι προκάλεσαν ζημιές στο αυτοκίνητο της