Η Honda βγάζει ξανά στην κυκλοφορία το θρυλικό παπάκι της

Φαίνεται πως αυτή η εβδομάδα είναι εξαιρετική όσον αφορά τις σχέσεις ΗΠΑ-Ασίας, καθώς μετά την περίφημη συνάντηση Kim-Trump, μία ακόμη είδηση φέρνει το χαμόγελο στα χείλη των Αμερικανών.

Κι αυτό γιατί το ιδιαιτέρως δημοφιλές στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού Honda Super Cub θα κυκλοφορεί ξανά στους δρόμους των πόλεων των ΗΠΑ, μετά από 40 χρόνια.

Για να καταλάβεις πόσο διάσημο είναι το vintage «παπί», οι Αμερικάνοι είχαν υιοθετήσει κάποτε τη φράση «You meet the nicest people on a Honda», με το 125 κυβικών Super Cub να εμφανίζεται πάλι μετά από το 1974, όταν και σταμάτησε η παραγωγή του.

Το Super Cub C125 ABS θα είναι διαθέσιμο προς πώληση από τον Ιανουάριο του 2019, με την ιαπωνική εταιρεία να ετοιμάζει μερικά εκατομμύρια αντίτυπά του.

Το Super Cub όμως δεν θα είναι το μοναδικό blast from the past χτύπημα της Honda, καθώς ετοιμάζει και ένα νέο μοντέλο για τα 50 χρόνια του Z50 (γνωστό και ως μπόμπος), το οποίο θα ονομαστεί Monkey.

Δείτε το βίντεο

Μάλιστα οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως το Super Cub θα κοστίζει $3.600 και το Monkey περίπου $4.000.

Πηγή

Related posts

Το αμάξι που θέλουν όλοι: Αυτός είναι ο Έλληνας που αγόρασε αυτοκίνητο αξίας 800.000 ευρώ!

Η λύση είναι ελληνική: «Καίει» 1 ευρώ ανά 100 χλμ και παρκάρει σε θέση κάδου

«Μου επιτέθηκαν αλήτισσες, κάμερες παντού»: Δημόσιο ξέσπασμα της Λατινοπούλου- Άγνωστοι προκάλεσαν ζημιές στο αυτοκίνητο της