Μπαχτσελί: «Η Κύπρος είναι τουρκική πατρίδα των Τούρκων και θα παραμείνει τουρκική».

«Το Αιγαίο θα γίνει ο τάφος στις ελπίδες τους»

Σε νέο προκλητικό παραλήρημα εναντίον της Ελλάδας προέβη ο ηγέτης των εθνικιστών στην Τουρκία και σύμμαχος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Ντεβλέτ Μπαχτσελί.

Ύστερα από τις αντιδράσεις που προέκυψαν σε Κύπρο και Ελλάδα για το προεκλογικό βιντεάκι της παράταξής του το οποίο δείχνει την Κύπρο ως τουρκική, ο Μπαχτελί απόρησε για την αντίδραση δηλώνοντας: «Γιατί; Επειδή δείχνει την Κύπρο ως τουρκικό έδαφος. Θα ρωτήσω αυτούς τους ανόητους και χοντροκέφαλους ‘τι να κάναμε’, ‘πώς να τη δείχναμε;’. Το δηλώνω και το τονίζω: Η Κύπρος είναι τουρκική πατρίδα των Τούρκων και θα παραμείνει τουρκική».

Συνεχίζοντας, στο εθνικιστικό παραλήρημά του συμπλήρωσε τα εξής: «Η ελληνική κυβέρνηση που παίζει παιχνίδια με τα νησιά του Αιγαίου να γνωρίζει τα όριά της και να μην ξεχνάνε τι πέρασαν οι παππούδες τους στον βυθό της θάλασσας. Zει η θέληση η οποία θα κάνει το ίδιο, θα κάνει το Αιγαίο τάφο τις ελπίδες των Ελλήνων. Και θα συνεχίζει να ζει μέχρι τέλους».

Πηγή

Related posts

Το αμάξι που θέλουν όλοι: Αυτός είναι ο Έλληνας που αγόρασε αυτοκίνητο αξίας 800.000 ευρώ!

Η λύση είναι ελληνική: «Καίει» 1 ευρώ ανά 100 χλμ και παρκάρει σε θέση κάδου

«Μου επιτέθηκαν αλήτισσες, κάμερες παντού»: Δημόσιο ξέσπασμα της Λατινοπούλου- Άγνωστοι προκάλεσαν ζημιές στο αυτοκίνητο της