Αυτός ο Αχυρώνας Δεν είχε Ανοίξει για Δεκάδες Χρόνια. Τι Ανακάλυψαν Μέσα; Ο Ιδιοκτήτης έγινε Κατά $700.000 Πιο Πλούσιος…

Φανταστείτε ότι μόλις πήρατε κλειδιά για ένα παλιό αχυρώνα που δεν έχει ανοιχτεί για δεκαετίες. Όταν ανοίγετε τελικά τις πόρτες του, βρίσκετε προπολεμικά οχήματα, που αξίζουν πάνω από $700.000!

Αυτό ακριβώς συνέβη στον Antonio Burnet όταν άνοιξε τον αχυρώνα που ανήκε αρχικά σε ένα μυστηριώδη άντρα γνωστό μόνο από το παρατσούκλι του “Τζακ.”

“Είναι το Άγιο Δισκοπότηρο για κάθε λάτρη αυτοκινήτων,” δήλωσε ο Brunet στο Fox News. “Ανοίγοντας τις πόρτες, και βλέποντας τα αμάξια σκονισμένα, ανέγγιχτα για χρόνια… Είναι λες και ανακάλυψες μια μηχανή του χρόνου.”

Ο Burnet ανακάλυψε πέντε αυτοκίνητα που είχαν κατασκευαστεί πριν το 1940. Και είναι σχεδόν σε τέλεια κατάσταση. Είναι σαν να κερδίζεις τη λοταρία ή να βρεις χρυσό στην αυλή σου!

Η συλλογή των αυτοκινήτων περιλαμβάνει:

Μία Cadillac Κάμπριο 370B V-12 Victoria, του 1932
Μία Cadillac Κουπέ Μοντέλο 370C V-12 , του 1933
Μία Cadillac Λιμουζίνα Σειρά 90 V-16, του 1938
Ένα Milburn Ηλεκτρικό Μοντέλο 27L, του 1923
Ένα REO Κάμπριο Μοντέλο G , του 1908

Όλα μαζί κοστολογούνται πάνω από $700.000 και πουλήθηκαν σε αυτή τη τιμή σε δημοπρασία.

“Είναι λες και σταμάτησε ο χρόνος. Τα αυτοκίνητα δεν έχουν αλλάξει, απλά γίνονται πιο παλιά,” δήλωσε ο Brunet. “Είναι ακριβώς, όπως όταν τα φυλάξανε, ακόμα και η μυρωδιά έμεινε. Είναι απίστευτο.”

Στο βίντεο που ακολουθεί, δείτε τα αμάξια που βρέθηκαν στον αχυρώνα στο Τέξας. Είναι σίγουρα από τα πιο όμορφα, συλλεκτικά, vintage αυτοκίνητα που θα δείτε ποτέ. Μοιραστείτε αυτό το βίντεο με τους φίλους σας!

Credit: awm.com

Related posts

Το αμάξι που θέλουν όλοι: Αυτός είναι ο Έλληνας που αγόρασε αυτοκίνητο αξίας 800.000 ευρώ!

Η λύση είναι ελληνική: «Καίει» 1 ευρώ ανά 100 χλμ και παρκάρει σε θέση κάδου

«Μου επιτέθηκαν αλήτισσες, κάμερες παντού»: Δημόσιο ξέσπασμα της Λατινοπούλου- Άγνωστοι προκάλεσαν ζημιές στο αυτοκίνητο της