Η BMW μόλις Παρουσίασε την Νέα της Μηχανή. Όταν δείτε ΤΙ την κάνει ΤΟΣΟ ξεχωριστή, θα σας Πέσει το Σαγόνι!

Η μηχανή του μέλλοντος θα είναι τόσο ασφαλής που θα μπορούμε να την οδηγούμε και χωρίς κράνος, χωρίς να υπάρχει κανένας κίνδυνος, σύμφωνα με την BMW. Η εταιρία μόλις αποκάλυψε το νέο της μοντέλο, Motorrad Vision Next 100, ένα πρωτότυπο που βγήκε σαν κομμάτι των εορτασμών για τα 100 χρόνια.

Έχει μηδενικές εκπομπές και είναι φτιαγμένη έτσι ώστε να ισορροπεί και μόνη της, ακόμα και σε πλήρη ακινησία. Έτσι, η εταιρία λέει πως θα επιτρέψει τους αναβάτες να μην χρειάζεται να φορέσουν κράνος.

Ο καινοτόμος σχεδιασμός της της επιτρέπει να στρίβει χωρίς να χρειάζονται όλες αυτές οι αρθρώσεις που χρησιμοποιουνται στις σημερινές μηχανές. Στρίβοντας το τιμόνι, αλλάζει όλο το πλαίσιο και τελικά στρίβει η μηχανή.

Η μηχανή έχει σύστημα με το οποίο διορθώνει την κλίση της και έτσι παραμένει όρθια ακόμα και αν κατέβει ο αναβάτης. Το σύστημα είναι συνεχώς ενεργοποιημένο αλλά παραμένει σιωπηλό μέχρι να υπάρξει κάποιος συναγερμός και να αναλάβει δράση.

Ο οδηγός θα μπορεί να επικοινωνεί με την μηχανή μέσω ειδικών γυαλιών που καλύπτουν όλο το οπτικό του εύρος. Εκτός από την προστασία από τον αέρα, τα γυαλιά του δείχνουν σχετικές πληροφορίες για το πού είναι.

Κοιτώντας προς τα πάνω, ενεργοποιείται μία λειτουργία που του επιτρέπει να δει τι είναι πίσω του. Κοιτώντας πιο χαμηλά εμφανίζεται ένα μενού με διάφορες λειτουργίες και κοιτώντας λίγο ακόμα πιο χαμηλά, του δείχνει στον χάρτη την διαδρομή που έχει επιλέξει.

Πιστεύουν πως μέχρι το 2030, αυτή η μηχανή θα έχει γίνει πραγματικότητα.

Εσάς πώς σας φαίνεται; 

Credit: dailymail.co.uk

Related posts

Το αμάξι που θέλουν όλοι: Αυτός είναι ο Έλληνας που αγόρασε αυτοκίνητο αξίας 800.000 ευρώ!

Η λύση είναι ελληνική: «Καίει» 1 ευρώ ανά 100 χλμ και παρκάρει σε θέση κάδου

«Μου επιτέθηκαν αλήτισσες, κάμερες παντού»: Δημόσιο ξέσπασμα της Λατινοπούλου- Άγνωστοι προκάλεσαν ζημιές στο αυτοκίνητο της