Βρήκαν ένα Παρατημένο Φορτηγάκι και άρχισαν να το Μετατρέπουν. Μόλις δείτε ΠΩΣ έφτιαξαν το Εσωτερικό του, θα Ζηλέψετε!

Ένας μηχανικός συστημάτων, ο Jack Richens – 37 ετών – μαζί με την σύντροφό του Lucy Hedges – 38 ετών – μεταμόρφωσαν ένα βαν Mercedes Sprinter του 2012 σε… παράδεισο!

Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα καινοτόμο βαν για μια τετραμελής οικογένεια που μπορεί να κοιμηθεί, να δειπνήσει και να χαλαρώσει κατά τη διάρκεια των διακοπών της στο δρόμο.

Η οικογένεια χρησιμοποιεί πλέον το όχημα «σαν το σπίτι τους» και πιστεύουν ότι τα χρήματα που ξόδεψαν για τη μετατροπή δεν ήταν τίποτα μπροστά σε αυτό που δημιούργησαν.

Μέχρι τη στιγμή που ολοκληρώθηκε το βαν, η οικογένεια είχε ξοδέψει 18.000 λίρες και το έφτιαξε σύμφωνα με τις δικές της προδιαγραφές και τα δικά της θέλω. Άλλωστε δεν έβρισκαν να αγοράσουν έτοιμο αυτό που έψαχναν και μπήκαν στη διαδικασία να το φτιάξουν μόνοι τους.

Το βαν είναι καλύτερο και από το σπίτι τους. Μερικές φορές, όταν είναι σταθμευμένο έξω από το σπίτι, μπαίνουν όλοι μέσα για να περάσουν το απόγευμα στο εσωτερικό του. Πραγματικά, όλη η οικογένεια το λατρεύει!

Ο Richens είπε: «Με αυτόν τον τρόπο έμαθα πολλά για τη συντήρηση του βαν και γενικά για το τι κάνει και δεν λειτουργεί σε ένα όχημα. Το έργο με κατέληξε και ήταν άκρως οικογενειακή υπόθεση η κατασκευή του. Έτσι, η οικογένειά μας δέθηκε πολύ μεταξύ της. Η διάταξη ήταν εξ ολοκλήρου έργο της Lucy».

Και συνεχίζει: «Το όλο έργο μας πήρε περίπου έξι μήνες για να τελειώσει και εργαζόμασταν με πλήρη απασχόληση. Στο βαν αισθανόμαστε άνετα, το φως είναι χαλαρωτικό για να απολαμβάνουμε το χώρο. Είναι κάτι σαν γιοτ, αλλά πηγαίνει πολύ πιο γρήγορα. Μας αρέσει πολύ!»

Credit: DailyMail

Related posts

Το αμάξι που θέλουν όλοι: Αυτός είναι ο Έλληνας που αγόρασε αυτοκίνητο αξίας 800.000 ευρώ!

Η λύση είναι ελληνική: «Καίει» 1 ευρώ ανά 100 χλμ και παρκάρει σε θέση κάδου

«Μου επιτέθηκαν αλήτισσες, κάμερες παντού»: Δημόσιο ξέσπασμα της Λατινοπούλου- Άγνωστοι προκάλεσαν ζημιές στο αυτοκίνητο της