Αυτό είναι το Νέο “Διαστημόπλοιο” του Τραμπ. Μόλις Δείτε ΤΙ έχει το Νεό του Αυτοκίνητο, δεν θα το Πιστεύετε!

Γνωρίστε τη προσωπική λιμουζίνα για τις μετακινήσεις του προέδρου των ΗΠΑ, που είναι γνωστή ως Cadillac One ή ως «Το Κτήνος», όπως αποκαλεί το όχημα ο Ντόναλντ Τραμπ.

Οι παρακάτω φωτογραφίες δείχνουν τις νέες τροποποιήσεις στο επίσημο αυτοκίνητο του Αμερικανού προέδρου, πριν παραδοθεί επίσημα στον Λευκό Οίκο.

Η τελική έκδοση θα βαφτεί σε μαύρο και ασημί χρώμα, μόλις δοθεί η τελική έγκριση.

Η αυτοβιομηχανία General Motors, που κατασκεύασε το όχημα, ήλπιζε να παραδοθεί στον Τραμπ στην ορκωμοσία του τον Ιανουάριο, αλλά αναμένεται να δοθεί αργότερα αυτόν τον μήνα.

Το αυτοκίνητο, αξίας 1,4 εκατομμυρίων δολαρίων, είναι μέρος στόλου 12 αυτοκινήτων που θα κοστίσουν συνολικά 18 εκατομμύρια δολάρια και είναι από τα πιο ασφαλή οχήματα του κόσμου, όπως αρμόζει στον Αμερικανό πρόεδρο.

Το Κτήνος ζυγίζει 8 τόνους και διαθέτει ατσαλένιες πόρτες πάχους 20 εκατοστών, που έχουν το ίδιο βάρος με τις πόρτες στο Boeing 757 – και υπόσχονται να αντέξουν βιολογική και χημική επίθεση.

Το παρμπρίζ μπορεί να αντέξει σφαίρες 44 χιλιοστών και η δεξαμενή μπορεί να αντέξει ακόμα και σε έκρηξη.

Μόνο το παράθυρο του οδηγού ανοίγει σε περίπτωση που χρειαστεί και σε ψυγειάκι υπάρχει αίμα σε περίπτωση που χρειαστεί άμεση μετάγγιση αίματος για τον πρόεδρο.

Στο όχημα υπάρχουν και πυροβόλα όπλα σε περίπτωση επίθεσης και σύστημα οξυγόνου σε περίπτωση χημικής επίθεσης.

Το Κτήνος διαθέτει και κάμερες νυχτερινής όρασης και κινείται με ντίζελ. Στο όχημα είναι εγκατεστημένο και το σύστημα δορυφορικής επικοινωνίας και πάντα κατά πόδας υπάρχει η βαλίτσα με τους κωδικούς για τα πυρηνικά, σε περίπτωση στρατιωτικής επίθεσης κατά των ΗΠΑ.

Μία από τις λίγες φορές που το Κτήνος χάλασε, ήταν το 2013, όταν ο οδηγός έβαλε λάθος καύσιμο σε ταξίδι στο Ισραήλ. Ο Μπαράκ Ομπάμα δεν βρισκόταν τότε στη λιμουζίνα και οι μυστικές αρχές έπρεπε να βρουν τρόπο μετακίνησης του Αμερικανού προέδρου.

Credit: DailyMail

Related posts

Το αμάξι που θέλουν όλοι: Αυτός είναι ο Έλληνας που αγόρασε αυτοκίνητο αξίας 800.000 ευρώ!

Η λύση είναι ελληνική: «Καίει» 1 ευρώ ανά 100 χλμ και παρκάρει σε θέση κάδου

«Μου επιτέθηκαν αλήτισσες, κάμερες παντού»: Δημόσιο ξέσπασμα της Λατινοπούλου- Άγνωστοι προκάλεσαν ζημιές στο αυτοκίνητο της