10 Διάσημοι Ποδοσφαιριστές που η Γοητεία τους ξεπερνάει τα αστέρια του Χόλιγουντ!

Στη Γαλλία, διεξάγεται αυτές τις μέρες το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου. Αυτές τις μέρες που γιορτάζεται το ποδόσφαιρο, θυμόμαστε τους πιο όμορφους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών. Ο καθένας από αυτούς θα μπορούσε να γίνει αστέρας του Χόλιγουντ, όχι μονάχα εξαιτίας της γοητείας τους, αλλά και με το ταλέντο τους, μιας και οι ποδοσφαιριστές συχνά έχουν και υποκριτικό ταλέντο. 

Ντέιβιντ Μπέκαμ

My new @hm #SelectedByBeckham range is now available on HM.com. There’s something for everyone and you’ll find the perfect valentines day gift!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης David Beckham (@davidbeckham) στις

Η καριέρα του Μπέκαμ στο ποδόσφαιρο, μπορεί να έχει τελειώσει, αλλά δε θα μπορούσαμε να μην τον συμπεριλάβουμε σε αυτή τη λίστα: Σε ποιον άλλον ποδοσφαιριστή, του πάνε εξίσου και τα ακριβά κοστούμια, αλλά και η στολή της ομάδας; Έχοντας 4 παιδιά με την Βικτόρια Μπέκαμ, πλέον απολαμβάνει οικογενειακές στιγμές, αλλά ασχολείται και με το μόντελινγκ. 

Κριστιάνο Ρονάλντο

Relaxing time! Guess who’s peeking⁉️? Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Cristiano Ronaldo (@cristiano) στις

Ο άσσος της Ρεάλ και της εθνικής της Πορτογαλίας, χώρισε πριν από μερικά χρόνια με το διάσημο μοντέλο Ιρίνα Σάικ. Οι φήμες λένε ότι μέχρι τώρα δεν έχει βρει μόνιμη αντικαταστάτρια.

Νταβίντ Βίγια Σάντσεθ

@davidvilla #NYCFC

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης New York City FC (@nycfc) στις

Η γυναίκα του διάσημου επιθετικού της Ισπανίας κάποτε ασχολήθηκε και εκείνη επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο. Φαίνεται ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση, η μοίρα πάει γήπεδο!

Ζεράρ Πικέ

@3gerardpique ESP vs CZE

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Gerard Piqué Team (@gerardpique3) στις

Ο διάσημος Ισπανός ποδοσφαιριστής, αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός για τη Μπαρτσελόνα και την εθνική ομάδα Ισπανίας, είναι παντρεμένος με την δημοφιλή τραγουδίστρια Σακίρα και έχουν δύο παιδιά.

Τζανλουίτζι Μπουφόν

It’s the morning after the night before. Did yesterday’s display get your thumbs up? #FiorentinaJuve #TimCup #InstaJuve #JuveToday #ForzaJuve #Juventus #buffon

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Juventus Football Club (@juventus) στις

Ο Ιταλός τερματοφύλακας, ο οποίος παίζει στη Γιουβέντους, συμφώνησε να παντρευτεί τη γυναίκα του, μοντέλο από τη Τσεχία, μετά από στοίχημα: αν ο Μπουφόν γινόταν παγκόσμιος πρωταθλητής.

Λιονέλ Μέσι

Ο Αργεντινός διεθνής αγωνίζεται στην θέση του επιθετικού για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα και της εθνικής Αργεντινής. Γνωστός με το ψευδώνυμο «La Pulga» λόγω της εκρηκτικότητας και του ύψους του, και έχοντας λάβει αρκετές βραβεύσεις, θεωρείται ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές στην ιστορία του αθλήματος.

Ίκερ Κασίγιας

Año 2008..

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Iker Casillas (@ikercasillasoficial) στις

Ο τερματοφύλακας της Εθνικής Ισπανίας και της ΦΚ Πόρτο, ως αρχηγός της εθνικής ομάδας, οδήγησε τη νεανική ομάδα της Ισπανίας στη κατάκτηση του πρώτου Πρωταθλήματος Ευρωπαϊκού Ποδοσφαίρου της ΟΥΕΦΑ. Το 2010, οδήγησε την εθνική Ισπανίας στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου και κέρδισε τη Χρυσή Υδρόγειο ως καλύτερος τερματοφύλακας της διοργάνωσης.

Λούκας Ποντόλσκι

@menshealthtr #poldi #fashion #strassenkicker #menshealth

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Lukas Podolski (@poldi_official) στις

Γερμανός ποδοσφαιριστής. Το 1987 η οικογένειά του εγκαταστάθηκε στην τότε Δυτική Γερμανία ως παλιννοστούντες. Αγωνίζεται ως κεντρικός επιθετικός με αριστερό σουτ. Ανήκει στην Γαλατασαράι, και είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Γερμανίας.

Κλαούντιο Μαρκίζιο

Διεθνής Ιταλός ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής και ανήκει στο δυναμικό της Γιουβέντους. Γεννήθηκε στις 19 Ιανουαρίου του 1986 στην κωμόπολη Κιέρι της επαρχίας του Τορίνο είναι δεξιοπόδαρος και έχει ύψος 180 εκατοστά. Προέρχεται από οικογένεια οπαδών της Γιουβέντους ενώ ο ίδιος έχει διατελέσει κατά την παιδική του ηλικία μπολ μπόι στο Στάδιο Ντέλε Άλπι.

Ζινεντίν Ζιντάν

2015 with @MANGO_Man. ZZ.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης zidane (@zidane) στις

Συχνά αποκαλούμενος και με το παρατσούκλι Ζιζού, είναι παλαίμαχος Γάλλος ποδοσφαιριστής και προπονητής στην Ρεάλ Μαδρίτης με καταγωγή από την Αλγερία. Αγωνιζόταν ως μέσος και οι διακρίσεις του τον κατατάσσουν ανάμεσα στους κορυφαίους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών. Έχει κατακτήσει εθνικά πρωταθλήματα με τη Γιουβέντους και τη Ρεάλ Μαδρίτης, διεθνείς τίτλους με την Εθνική Γαλλίας και πολλά ατομικά βραβεία. Από τον Ιανουάριο του 2016 διετελεί προπονητής του συλλόγου Ρεάλ Μαδρίτης ΦΚ.

Credit: adme.ru

Related posts

Νύχτα… μαγική για την Εθνική Ελλάδας – Μια θέση πιο κοντά στο Euro 2024

Τεράστια επιτυχία! Η Μαρία Αναστασίου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Τιφλίδας

Ξανά χρuσή η Κορακάκη: Πρώτη θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Καΐρου