Ας προσευχηθούμε όλοι: Ο Γεράσιμος, ο επιζών του πρώτου βαγονιού του δυστυχήματος στα Τέμπη θα υποβληθεί σε εγχείρηση την επόμενη εβδομάδα

Ο Γεράσιμος, ο επιζών του πρώτου βαγονιού του δυστυχήματος στα Τέμπη θα υποβληθεί σε εγχείρηση την επόμενη εβδομάδα. Ας προσευχηθούμε όλοι να πάει καλά το χειρουργείο και να επιστρέψει γρήγορα στην καθημερινότητά του.

Σημειώνεται πως ο Γεράσιμος πριν λίγες μέρες ταξίδεψε στη Βοστώνη με ειδική πτήση, για να νοσηλευτεί σε εξιδεικευμένο κέντρο.

Σύμφωνα με το larissanet.gr, την ανακοίνωση αυτή έκανε ο νομικός εκπρόσωπος του κ. Λουκάς Αποστολίδης, ο οποίος βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (29/11) στο Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία των ερευνών από τον εφέτη ανακριτή που διερευνά την υπόθεση του πολύνεκρου δυστυχήματος.

Ο κ. Αποστολίδης τόνισε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ ότι θα ζητήσει να ενημερωθεί για τα αποτελέσματα της ειδικής πραγματογνωμοσύνης που διέταξε η αρμόδια ανακριτική καθώς θυμίζουμε εκκρεμεί ακόμη η ταυτοποίηση του 57ου θύματος.

Επίσης, ανέφερε πως θα θέσει το θέμα της εύρεσης κατάλληλου χώρου για τη δίκη, η οποία, όπως ανέφερε, δεν θα αργήσει να έρθει καθώς σύμφωνα με τον ίδιο, το στάδιο των καταθέσεων αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του έτους.

Δείτε το video

Related posts

Ευανθία Γαλανή: Ελληνίδα γιατρός με παγκόσμια φήμη πολεμάει τον καρκίνο και μας κάνει υπερήφανους

Θαύμα του Αρχάγγελου Ταξιάρχη: «Καθημερινά σταυρωνόμουν με το λαδάκι του Ταξιάρχη και έπινα αγιασμό»

Αύξηση καυσίμων: Πηγαίνει με… άλογο στη δουλειά του επειδή αυξήθηκε η τιμή της βενζίνης