Ζήτησε εξηγήσεις η Κατερίνα Καινούργιου: Πήρε τηλέφωνο τον Τσαγκρίδη – «Αυτή η σχέση δεν είχε τελειώσει»

Η Κατερίνα Καινούργιου επικοινώνησε με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, με δική του πρωτοβουλία, ύστερα από τα παθιασμένα φιλιά του με τη Δανάη Μπάρκα, το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Άγνωστος ο διάλογος της Κατερίνας Καινούργιου με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη. Ειδικότερα, η εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» αποκάλυψε ότι η Κατερίνα Καινούργιου επικοινώνησε με τον εφοπλιστή μετά το βίντεο. Η παρουσιάστρια του Alpha είναι στεναχωρημένη.

Κατερίνα Καινούργιου και Φίλιππος Τσαγκρίδης είχαν πάντα επαφές

Μάλιστα, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, μπορεί το ζευγάρι να χώρισε πριν 3,5 χρόνια, όμως οι δυο τους πάντα είχαν κρατήσει επαφές.

Συγκεκριμένα, στο Πρωινό Σουσού αναφέρθηκε: «Έγινε μια νέα επικοινωνία με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη μετά το βίντεο. Η Κατερίνα είναι πολύ στεναχωρημένη με όλο αυτό. Αυτό που παίρνω πάνω μου και λέω είναι ότι αυτή η σχέση δεν είχε βάλει την οριστική τελεία.

Είχανε χωρίσει, ο καθένας είχε βγει με άλλους ανθρώπους αλλά κάτι γινόταν κάθε φορά και ξαναβρίσκονταν. Απλά έγινε ακόμα πιο άβολο».

Υπενθυμίζεται ότι μετά το βίντεο και τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, οι δύο παρουσιάστριες δεν έχουν αναφερθεί στις εκπομπές τους, αλλά φαίνεται ότι η σχέση τους ήρθε σε οριστική ρήξη, αφού η παρουσιάστρια του Alpha είναι εκείνη που γνώρισε τη Δανάη Μπάρκα στον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Related posts

Έσταξε «φαρμάκι» ο Μαραντίνης: «Η δουλειά μου δεν είναι να “πουλάω” τα παιδιά μου για να πάρω likes και να κάνω εμπορικά στα social media»

Σκληρή αλήθεια για Μάρκο Σεφερλή & Έλενα Τσαβαλιά: «Πριν το διαλύσουμε μεταξύ μας…»

Πηνελόπη Αναστασοπούλου για Νίκο Αναδιώτη: «Συνάδελφός μου; Από που; Είναι ηθοποιός;» (video)