Δυσάρεστα νέα για τους τηλεθεατές: Απόφαση “κεραμίδα” από τον Παπακαλιάτη για την σειρά “Maestro”

Εξέλιξη που προφανώς θα δυσαρεστήσει τους φίλους της απόλυτη επιτυχημένης σειράς. Υπάρχει περίπτωση να αλλάξει γνώμη και γιατί;

Αποκαλύψεις για την συνέχεια της σειράς πολυσυζητημένης σειράς του Maestro έγιναν στην εκπομπή του Super Κατερίνα.

Μετά την συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή η Κλέλια Ανδριολάτου, ο Γιάννης Πουλόπουλος προχώρησε σε ένα ρεπορτάζ σχετικά με τα επόμενα επεισόδια και το αν θα υπάρξει τρίτος κύκλος.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος ανέφερε αρχικά: ”Ο κύκλος έχει αρκετά επεισόδια και είναι διαφορετικές και οι τοποθεσίες που γίνονται τα γυρίσματα. Δηλαδή υπάρχει ένα μεγάλο κομμάτι που γίνεται στους Παξούς, αλλά υπάρχουν και αλλού γυρίσματα”.
”Τα γυρίσματα ξεκίνησαν, διακόπηκαν για κάποιο διάστημα γιατί μπαίνει και στη διαδικασία του μοντάζ ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης”, τόνισε στη συνέχεια ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Όσο για το αν θα υπάρξει τίτλος κύκλος, ο δημοσιογράφος επισήμανε ότι: ”Δεν υπάρχει κάποιο τέτοιο σενάριο προς το παρών. Ο Χριστόφορος έχει πει ότι δε θέλει να κάνει κάτι άλλο. Το Maestro θα τελειώσει στον δεύτερο κύκλο. Έτσι και αλλιώς η ιστορία δεν μπορεί να τραβήξει πολύ παραπάνω”.

Όπως ειπώθηκε πάντως η μόνη περίπτωση να υπάρξει και τρίτος κύκλος, είναι αν το ζητήσει επιτακτικά το NETFLIX, όμως ο Παπακαλιάτης ποτέ δεν κάνει… εκπτώσεις στην τέχνη του, οπότε οι πιθανότητες και πάλι δεν είναι πολλές!


Related posts

Συγκλονίζει ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Έπαθα ανακοπή στο σπίτι και “επέστρεψα” στα χέρια της Βίκυς Σταυροπούλου»

«Έσπασε» η Δέσποινα Βανδή: «Δύσκολο να συνηθίσεις ότι δε θα ξανακούσεις τη φωνή του…»

Το εξομολογήθηκε η Μαριλίτα Λαμπροπούλου: «Έκλαιγα από το πρωί ως το βράδυ, πήγαινα στο σπίτι και ήμουν σε μαύρη κατάθλιψη»