“Ζητάει χρήματα και συναντήσεις από κοντά”: Κακά μαντάτα για τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη, περνά δύσκολα ο ηθοποιός

Ο γνωστός ηθοποιός Μιχάλης Λεβεντογιάννης έπεσε θύμα μιας απάτης στο διαδίκτυο, και αποφάσισε να προειδοποιήσει τους ακολούθους του στο Instagram.

Η δημόσια ανάρτηση

Σε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό, ανέφερε ότι κάποιοι απατεώνες δημιούργησαν ένα ψεύτικο προφίλ με το όνομά του, προσπαθώντας να εξαπατήσουν χρήστες, ζητώντας χρήματα και ακόμη και προτάσεις για συναντήσεις πρόσωπο με πρόσωπο.

Ο ηθοποιός, ενόψει της απάτης αυτής, επικοινώνησε ήδη με τις αρμόδιες αρχές, συμβουλεύοντας τους ακολούθους του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να είναι προσεκτικοί και να μην ανταποκριθούν σε παρόμοιου είδους προσφορές. Η προειδοποίηση του Μιχάλη Λεβεντογιάννη έχει σκοπό να προστατεύσει τους χρήστες του διαδικτύου από πιθανές κακόβουλες προσπάθειες απάτης.

Στην ανάρτησή του μέσω Instagram story, ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης εξέφρασε την προειδοποίησή του προς τους διαδικτυακούς του φίλους, λέγοντας: «Υπάρχει ψεύτικο προφίλ στο Instagram (mi_cha_lis) ή κάτι τέτοιο δεν μπορώ να το βρω γιατί με έχει μπλοκάρει και ζητάει χρήματα μέσω λογαριασμού και συναντήσεις από κοντά, είναι ψεύτικο και έχει ενημερωθεί η δίωξη».

Related posts

«Με πίκρανε»: Σπάει την σιωπή της η Βέφα Αλεξιάδου μετά από χρόνια για την Μενεγάκη, το συμβάν που έφερε τέλος

«Αναστάσιμο» πισωγύρισμα από τον Θοδωρή Κολυδά: «Έρχονται καταιγίδες και καιρικές αστάθειες…»

«Σπουδαία κυρία Χριστίνα, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ»