Ζέτα Μακρυπούλια: «Θεωρούσα ότι θα κάνω οικογένεια, ότι είμαι γεννημένη για αυτό αλλά δεν χτύπησε το “καμπανάκı”»

Καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, «Ενώπιος Ενωπίω» βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης 26 Οκτωβρίου, η ηθοποιός και παρουσιάστρια, Ζέτα Μακρυπούλια.

Όσα αποκάλυψε

Η 45χρονη ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά για τις έντονες στιγμές της ζωής της, ενώ απάντησε για το θέμα του γάμου, αλλά και για το ζήτημα της μητρότητας. «Δεν μου είναι εύκολο να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση, ειδικά τώρα. Γιατί και πολλά πράγματα που νόμιζα ότι θα γίνουν αλλιώς, έγιναν αλλιώς. Και αυτό όχι λόγω κάποιας ατυχίας, γιατί κάπως αλλιώς είχα τα πράγματα στο μυαλό μου. Μέχρι τα 25 μου θεωρούσα ότι στα επόμενα δέκα χρόνια θα κάνω οικογένεια και παιδιά. Θεωρούσα ότι είμαι γεννημένη γι’ αυτό. Γιατί είμαι γεννημένη να φροντίζω. Κάτι, που χρειάζεται ένα παιδί, αλλά, δεν χρειάζεται μόνο αυτό», είπε με νόημα η Ζέτα Μακρυπούλια.

Και συνέχισε: «Στα 35 μου άρχισα να λέω: ‘’Τι γίνεται’’, ‘’Γιατί δεν χτυπάει αυτό το καμπανάκι σε εμένα και μήπως θα πρέπει να το κάνω να χτυπήσει;”», ανέφερε με ειλικρίνεια η ηθοποιός. «Άρχισε μία πάλη εσωτερική, οπότε κατάλαβα ότι κάτι μέσα μου ‘’κλωτσάει’’ προς αυτή την κατεύθυνση. Στα 45 μου, που είμαι αυτή τη στιγμή, ξέρω ότι δεν θα γίνουν αυτά τα πράγματα και είμαι πολύ ‘’οκ’’ με αυτό. Γιατί δεν πιστεύω ότι είναι και όλοι για όλα. Δεν νομίζω ότι θα γίνει πια, ας μην γελιόμαστε μήπως και σταματήσουν να λένε συνέχεια ότι είμαι κάθε τρεις και λίγο έγκυος. Δεν λέω ότι δεν μπορεί να συμβεί. Λέω, απλά, ότι δεν είναι στόχος μου πια αυτός. Έχω περάσει από πολλά στάδια ειδικά με το θέμα της μητρότητας», πρόσθεσε η ηθοποιός.

Δείτε το video






Related posts

Δύσκολες ώρες για τον Σχίζα:«Προσπάθησα να το κρύψω από την κόρη μου, δυστυχώς το έμαθε από το ίντερνετ»

«Καυτό καρφί» Γιώργου Τσατραφύλλια: «Εμμονικός ο υποτροπικός αεροχείμαρρος με νέα έξαρση…»

Ανατροπή για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα: «Η εικόνα του δε μας αφήνει…»