Ραγίζει καρδιές ο 54χρονος αρραβωνιαστικός της 24χρονης – «Στην κηδεία της θα φοράει το νυφικό που θα έβαζε στον γάμο μας»

Το Σάββατο 28 Οκτωβρίου θα πουν το τελευταίο αντίο στην 24χρονη Ειρήνη, στον τόπο που γεννήθηκε σε χωριό της Σκύδρας, συγγενείς και φίλοι που έχουν «βυθιστεί» σε βαρύ πένθος μετά την τραγωδία με τη νεαρή κοπέλα η οποία έχασε τη ζωή της- από ηλεκτροπληξία- την ώρα που ήταν στο μπάνιο του σπιτιού της στη Θεσσαλονίκη, όπως έδειξε και η ιατροδικαστική έκθεση και όπως υποστήριζε από την πρώτη στιγμή ο αρραβωνιαστικός της, Χρήστος.

Ο αρραβωνιαστικός της 24χρονης Ειρήνης, Χρήστος

«Θα φοράει στην κηδεία της το νυφικό που ετοίμαζε να βάλει σε λίγο καιρό στον γάμο μας, θα μοιράσουμε αντί για κόλλυβα μπομπονιέρες», λέει ο αρραβωνιαστικός της 24χρονης Ειρήνης στο GRTimes.

«Δε μπορώ ακόμη να πιστέψω ότι συνέβη αυτή η τραγωδία. Σαν χθες ήταν που τα γέλια της αντηχούσαν στο σπιτάκι μας, χωμένη στην αγκαλιά μου, η αγάπη μου, ο έρωτας της ζωής μου, το κορίτσι μου, η ζωή μου όλη. Είχε διαλέξει το νυφικό της, αυτό που θα φορούσε σε λίγο καιρό μιας και σχεδιάζαμε το γάμο μας. Έτσι θα τη συνοδέψω στο τελευταίο της ταξίδι στο φως, εκεί που ανήκει η βασίλισσα μου, στο φως, εκεί ανήκουν οι άγγελοι, γιατί η Ειρήνη μου ήταν άγγελος και εδώ στη γη, αλλά άγγελος θα είναι και στον ουρανό. Δεν θα μοιράσουμε κόλλυβα στην κηδεία, ετοίμασα μπομπονιέρες για το κορίτσι μου, έτσι θα το αποχαιρετήσω. Η γυναίκα της ζωής μου έφυγε για το μακρινό ταξίδι, δεν έχει πια γυρισμό η Ειρήνη μου. Ας ταξιδέψει η ψυχούλα της στο φως», λέει ο αρραβωνιαστικός της, Χρήστος, ξεσπώντας σε λυγμούς.

Επίσης, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, ο αρραβωνιαστικός της κοπέλας απάντησε για τις χθεσινές δηλώσεις του πατέρα της 24χρονης ότι του έλεγαν πως μένουν Κέρκυρα και ήταν στη Θεσσαλονίκη. «Συγκλονίστηκα όταν έμαθα το πόρισμα του ιατροδικαστή. Θέλω να πω για τις δηλώσεις του πατέρα της κοπέλας μου, ότι δεν γνώριζε ότι ζούσαμε στη Θεσσαλονίκη γιατί δεν ενέκρινε τη σχέση μας».

Δείτε το video






Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα