Ξέσπασε σε κλάματα ο Καπουτζίδης: «Η αγάπη δεν έχει γεvvητικά όργανα» – Το μεγάλο «ευχαριστώ» στους γονείς του

Ο Γιώργος Καπουτζίδης σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή «Breakfast@Star» περιγράφει τα συναισθήματα του μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου της ισότητας του γάμου για τα ομόφυλα ζευγάρια. Περιγράφει αναλυτικά το χρονοδιάγραμμα από την είσοδο του στη Βουλή μέχρι το πρωί της επομένης όπου και δεν άντεξε.

Ξέσπασε σε κλάματα

«Όταν μου έστειλε η Μαίρη Αργυριάδου μήνυμα για να μιλήσουμε, δεν μπορούσα να διαβάσω το κινητό γιατί έκλαιγα. Χθες δεν εκδήλωσα καθόλου το συναίσθημά μου, ήμουν παγωμένος, συγκρατημένος και σήμερα κλαίω από το πρωί. Τώρα γελάω που μιλάμε, μετά που θα κλείσουμε, θα είμαι στην προηγούμενη κατάσταση».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Καπουτζίδης ανέφερε με τρεμάμενη φωνή πως λίγο πριν μπει στη Βουλή πήρε τηλέφωνο τους γονείς του. «Τους είπα “σας ευχαριστώ που με κάνατε τον άνθρωπο που έγινα και που με μεγαλώσατε έτσι όπως με μεγαλώσατε και σας ευχαριστώ για τη δύναμη που μου δώσατε. Γιατί δεν καταλαβαίνετε πόση δύναμη παίρνει ένα παιδί, όταν νιώθει ότι οι γονείς του είναι υπερήφανοι γι’ αυτό, περήφανοι όχι γιατί κέρδισε ένα διαγώνισμα. Περήφανοι για την καρδιά του, την επιτυχία και την αποτυχία του» και δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρια του.

Τέλος, ο σεναριογράφος και ηθοποιός πρόσθεσε σε κλίμα συγκίνησης: «Ονειρεύομαι έναν κόσμο όπου κανένα παιδί δε θα χρειαστεί να κάνει αυτήν την άβολη συζήτηση και κανένας γονιός δε θα ντραπεί γι’ αυτό που είναι το παιδί του. Απλώς να το αφήσει να γίνει ένας καλός άνθρωπος. Δε φαντάζεστε πόση δύναμη δίνουν οι γονείς όταν αγαπάνε κι αποδέχονται τα παιδιά τους. Η αγάπη βγαίνει από την καρδιά και δεν έχει γεννητικά όργανα. Δεν έχει φύλο η καρδιά. Αυτό ήθελα να πω. Συγγνώμη, αλλά τους αγαπάω πολύ και τους ευχαριστώ για τη δύναμη που μου έδωσαν».

Δείτε το video

Related posts

«Κάγκελο» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: Παικταράς του Εκατομμυριούχου έχασε μέσα από τα χέρια του 30.000€!

Σοκάρει η Σοφία Βόσσου: «Ο γιατρός μου είπε πως πεθαίνω, ήμουν 37 κιλά»

Ξαφνικά «χιόνια» στο ΜEGA: Έπεσε… μαύρο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων!