Ξέσπασε σε κλάματα η Αννούλα Φλωρινιώτη: «Θα φτιάξω έναν οικογενειακό τάφο και θα περιμένω να είμαστε ξανά όλοι μαζί»

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, μίλησε η Αννούλα Φλωρινιώτη, δέκα ημέρες μετά τον θάνατο του πατέρα της, η οποία μάς ξεναγεί στην γκαρνταρόμπα του και αποκαλύπτει τα σχέδια που έχει για το μέλλον.

Όσα αποκάλυψε

«Προσπάθησα πολλές φορές να μπω στο δωμάτιο του μπαμπά μου, δεν τα κατάφερα. Τώρα, επειδή είστε εσείς, είναι διαφορετικά. Μόνη μου δεν θα το έκανα», δηλώνει αρχικά η Αννούλα Φλωρινιώτη.

«Για μένα ο μπαμπάς μου είναι ακόμα εδώ, δεν θα φύγει ποτέ. Το όνειρό μου είναι να μπουν κάποια στιγμή μερικά από τα ρούχα του στο Θεατρικό Μουσείο. Μίλησε η μητέρα μου με την κυρία Φόνσου. Μου είχε πει: τα ρούχα μου είναι η προίκα μου, η περιουσία μου», εξομολογείται στη συνέχεια η τραγουδίστρια.

«Αν ήταν εδώ ο πατέρας μου, θα του μιλούσα μία εβδομάδα. Θα του έλεγα ότι τον λατρεύω, ότι περιμένω να πάω να τον βρω. Αργότερα θα φτιάξω έναν οικογενειακό τάφο και θα περιμένω πώς και πώς να πάω να είμαστε όλοι μαζί η οικογένεια», αναφέρει με δάκρυα στα μάτια η Αννούλα Φλωρινιώτη.

«Τα κοστούμια έχουν ακόμη επάνω τη μυρωδιά, τον ιδρώτα και το μέικ απ του. Μόνο αυτός λείπει», λέει κλείνοντας η τραγουδίστρια, δείχνοντας την εντυπωσιακή γκαρνταρόμπα του αείμνηστου καλλιτέχνη.

Δείτε το video






Related posts

Ραγίζει καρδιές η η Δώρα Τσαμπάζη για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη: «Ένα μήνα πριν “φύγει”, του είπα όλα όσα έπρεπε να του πω»

Ρίγη συγκίνησης: Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων ύψωσαν τη μεγαλύτερη ελληνική σημαία στο Άγιο Όρος

Ασπίδα για την Ασημίνα Χατζηανδρέου ο Χρήστος Δάντης: “Όταν, λοιπόν, είσαι αναξιοπρεπής και έχεις βρίσει έναν άνθρωπο…”