«Γιατί είμαι εγώ εδώ;»: Απασφάλισε ο Νίκος Μουτσινάς για την τραγωδία στην Πύλο και το τριήμερο Εθνικό Πένθος

Ο Νίκος Μουτσινάς κατά την διάρκεια της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» μίλησε για την τραγωδία με τους δεκάδες νεκρούς στην Πύλο. Όπως είπε ο παρουσιαστής, παρά το γεγονός ότι έχει κηρυχθεί τριήμερο εθνικό πένθος, οι εκπομπές βγαίνουν κανονικά.

Όσα αποκάλυψε

«Ακούστε τώρα, ήρθαμε. Ήρθαμε; Δεν ήταν επιλογή μας, αλλά ήρθαμε και τώρα θα πρέπει να κάνουμε κάποια εκπομπή. Αυτές οι τελευταίες δέκα ημέρες να βγούνε από το κ@λο. Θυμάστε τι ωραία που ξεκινήσαμε αυτήν την εκπομπή; Μετά έσκασε η κορόνα μαύρα κι άραχνα, μετά η Πισπιρίγκου, μετά ο πόλεμος αλλά τώρα έφυγε το εφέ τελειώσανε. Πεθαίνει κόσμος γενικά, αλλά δεν μας ενδιαφέρει και προχωράμε κανονικά τη ζωή μας.

Τώρα έγινε αυτό. Δεν ξέρω η λέξη «δυσάρεστο» είναι λίγη. Είναι αδιανόητο. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι να καταλάβουμε πόσο η ανθρώπινη ζωή είναι μηδέν. Τίποτα. Το ξεπερνά κι έχει κατέβει πολύ κάτω. Δεν ξέρω τι έγινε, τι θα μπορούσαν να κάνουν και δεν γνωρίζω το Δίκαιο, για αυτό μένω στο κομμάτι ότι χάθηκε πάρα πολύς κόσμος και να συνειδητοποιήσουμε λίγο πόσο «τυχεροί» είμαστε, που δεν μας αναγκάζει κάτι να φύγουμε από το σπίτι μας και να βρεθούμε από τον πάτο της θάλασσας μέχρι σε άλλη χώρα» ανέφερε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Στη συνέχεια ο Νίκος Μουτσινάς επεσήμανε: «Έχει κηρυχθεί ένα τριήμερο εθνικό πένθος. Τι σημαίνει όμως αυτό; Γιατί είμαι εγώ εδώ; Γιατί είναι οι εκπομπές κανονικά; Μόνο κάποιες συναυλίες δεν θα γίνουν. Τι είναι το τριήμερο; Τι με νοιάζει η δημόσια υπηρεσία για να κάνει πένθος; Δεν το καταλαβαίνω ποιος είναι ο σκοπός του πένθους. Πενθείτε αυτήν την στιγμή; Γιατί εγώ δεν πενθώ, είμαι εδώ και σε λίγο θα χορεύω. Άρα, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν έγινε το debate».

Δείτε το video

Related posts

Μαθεύτηκαν τα δυσάρεστα για το Nemo: Έχασε τελικά το τρόπαιο της Eurovision, δυστυχώς περνάει δύσκολες ώρες

Ενοχλημένη για τον Τσαγκρίδη η Κατερίνα Καινούργιου: «Ρώτα τον εσύ αγάπη μου…»

Παραδέχεται το λάθος της η Ελεονώρα Μελέτη: «Προσπάθησα να κρατήσω ισορροπίες σε μια εκπομπή»