Ξέσπασε η Ιωαννίδου κατά της Ναταλίας Γερμανού: «Είναι αδιάφορη, δεν τη νοιάζει καν»

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μαρία Ιωαννίδου στην εφημερίδα OnTime και μίλησε για όλους και για όλα.

Η γνωστή ηθοποιός και χορεύτρια μίλησε για τη ζωή της και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις τελευταίες στιγμές του Φρέντυ Γερμανού, αποκαλύπτοντας πως σκόπευαν να αποκτήσουν παιδί.

Μάλιστα δεν δίστασε να αναφερθεί και στην Ναταλία Γερμανού, την κόρη του Φρέντυ Γερμανού, κι όσα είπε σίγουρα θα συζητηθούν…

Όσα αποκάλυψε

Ένα άλλο μεγάλο κεφάλαιο της ζωής σας ήταν ο Φρέντυ Γερμανός…

Πολύ μεγάλο και σπουδαίο. Ο Φρέντυ ήταν τόσο ευγενικός και γλυκός, με υψηλή κουλτούρα, που αν όχι με την πρώτη ματιά, τον ερωτεύτηκα με τη δεύτερη. Έκανε πολλά πράγματα για μένα και πολύ γρήγορα. Εγώ δεν ήθελα να παντρευτώ, επειδή ήμουν μικρή, ο Φρέντυ, αν και συζούσαμε, ήθελε κι έτσι παντρευτήκαμε στον Άγιο Δημήτρη Λουμπαρδιάρη με κουμπάρο τον ΚΥΡ.

Την πρόταση γάμου την έκανε στην Αμερική και το δαχτυλίδι του αρραβώνα το είχε βάλει μέσα σε μία σαμπάνια. Κόντεψα να πνιγώ (γέλια). Μου έκανε πολλές ωραίες εκπλήξεις. Ο Φρέντυ ήταν μοναδικός…

Περάσατε δύσκολες στιγμές, όταν εκείνος αρρώστησε…

Πολύ. Και αρρώστησε πάνω που είχαμε αποφασίσει να κάνουμε ένα παιδάκι. Θέλαμε να υιοθετήσουμε αλλά ήταν πολύ δύσκολο, με τεράστια γραφειοκρατία. Τότε μας είπε ο γυναικολόγος, επειδή εγώ ήμουν νεαρή, να δοκιμάσουμε με εξωσωματική. Κάναμε εξετάσεις, ήταν όλα καλά, αποφασίσαμε να το προχωρήσουμε αλλά πάνω στη χαρά μας ο Φρέντυ διαγνώστηκε με καρκίνο.

Μέσα σε έξι μήνες «έφυγε». Εγώ του έκλεισα τα μάτια. Η Ναταλία με παρακάλεσε να το υποστώ όλο αυτό μόνη μου, γιατί δεν άντεχε να δει τον πατέρα της έτσι.

Με τη Ναταλία Γερμανού πώς είναι τώρα οι σχέσεις σας;

Καλές αλλά δεν βλεπόμαστε. Η Ναταλία είναι αδιάφορη. Δεν έρχεται να με δει, δεν τη νοιάζει καν. Έβγαλα το βιβλίο μου «Άνω Τελεία», της το έστειλα με αφιέρωση και δεν είπε μια κουβέντα στην εκπομπή της. Αυτό θα πω μόνο.

Όταν ζούσε ο Φρέντυ, κάναμε παρέα. Όμως ο Φρέντυ μού είχε πει, επειδή ήξερε το παιδί του, «παπάκι, έτσι με έλεγε χαϊδευτικά, δείχνω τη φροντίδα μου πιο πολύ σε σένα τώρα που είμαι άρρωστος, γιατί η Ναταλία είναι σκληρό παιδί και θα τα καταφέρει, ενώ εσύ μπορεί και όχι».

Related posts

Πέντε χρόνια από την άγρια δολοφονία της Ελένη Τοπαλούδη– Το σπαρακτικό μήνυμα της μητέρας της 👇

«Χείμαρρος» η Κουτσελίνη: «Η Συνατσάκη και ο Ουγγαρέζος έβριζαν κάποτε το παιδί μου στην εκπομπή»

«Δεν μου την “πέφτουν” οι άντρες, έχω φάει επικές χυλόπιτες»: Απογοητευμένη η Κατερίνα Καινούργιου