«Μου άρεσε πολύ το νερό»: Χαλαρός Γερμανός τουρίστας βούτηξε στον Θερμαϊκό και δηλώνει ερωτευμένος με την Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη σήμερα η θερμοκρασία ξεπέρασε τους 30 βαθμούς Κελσίου και η αφόρητη ζέστη έκανε έναν… θαρραλέο Γερμανό τουρίστα να βουτήξει στα νερά του Θερμαϊκού.

Ήταν γύρω στις 18:00 το απόγευμα της Δευτέρας 03/07 όταν μία παρέα τουριστών από τη Γερμανία σταμάτησε να χαλαρώσει στη Νέα Παραλία στη Θεσσαλονίκη λίγα μέτρα μετά τον Λευκό Πύργο.

Έβγαλε τα ρούχα και βούτηξε χαλαρός

Εκείνη τη στιγμή ένας από την παρέα έβγαλε τα ρούχα του, έμεινε με το μαγιό και βούτηξε για να… δροσιστεί στα νερά του Θερμαϊκού.

Και χωρίς να χάσει ευκαιρία το δοκίμασε και δεύτερη φορά μπροστά στον φακό του newsit.gr με τους φίλους του να αποτυπώνουν τη στιγμή για να την δημοσιεύσουν στα social media.

Ο τολμηρός Γερμανός τουρίστας δήλωσε στο newsit.gr: «Έχουμε τρελαθεί με τη Θεσσαλονίκη. Είναι υπέροχη πόλη άλλα έχει πολλή ζέστη. Φορούσα το μαγιό μου στη βόλτα, ζεστάθηκα και είπα να βουτήξω. Μου άρεσε πολύ το νερό γι’ αυτό και ξαναβούτηξα».

Δείτε το video

Related posts

Αγία Βαρβάρα: Γιατί ο πεθερός σκότωσε τον γαμπρό του – Νέες αποκαλύψεις για το κίνητρο

Μόνο Σεβασμός! Ραγίζουν καρδιές στα Τέμπη με αυτό που κάνουν τα τρένα κάθε φορά που περνούν από το σημείο του δυστυχήματος

Αuτός είναι ο γαμπρός και γνωστός γιατρός που τον σκóτwσε ο πεθερός του στην Αγία Βαρβάρα