Ξέσπασε η Άντα Λιβιτσάνου για Γεωργούλης: «Η άποψη που είχα για εκείνον ήταν καλή, δε μπορώ να ξέρω τι έχει συμβεί στο μεσοδιάστημα»

Στην κάμερα της εκπομπής “Γεια σου” και τη Νάνσυ Παραδεισανού μίλησε η Άντα Λιβιτσάνου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην συνεργασία που είχε με τον Αλέξη Γεωργούλη και στην προσωπική της ζωή.

Τι ανέφερε

Αρχικά είπε: «Χτυπούσε το τηλέφωνο για τον Αλέξη Γεωργούλη, αλλά έλεγα “σας ευχαριστώ δεν θα ήθελα”. Η κοινωνία μας είναι σε μία καλή και ταυτόχρονα κακή κατάσταση. Υπάρχει έντονος φανατισμός. Υπάρχει και το ότι όποιος καταφέρνει να είναι ουδέτερος, είναι με την πλευρά του θύτη. Εγώ πιστεύω ότι το να καταφέρεις να γίνεις αντικειμενικά ουδέτερος, είναι κατόρθωμα. Ήμασταν μια σεζόν ολόκληρη μαζί. Για τον χαρακτήρα του πάνω στη δουλειά και πριν από 19 χρόνια, σαφώς κι έχω άποψη. Καλή είναι η άποψή μου. Δεν μπορώ να ξέρω τι έχει συμβεί σε αυτό το μεσοδιάστημα. Σε τέτοιες καταστάσεις ο καθένας μπορεί να μιλήσει μόνο για τον εαυτό του. Δεν έχω επικοινωνία μαζί του. Είχαμε συναντηθεί τυχαία πρόσφατα. Έχουμε χαθεί…», είπε η Άντα Λιβιτσάνου.

«Θα γίνω 44 χρονών και είμαι 8 χρόνια παντρεμένη με τον Στάθη. Θεωρώ ότι τα παιδιά είναι το μέλλον και κάτι το οποίο πρέπει να επενδύσεις σοβαρά. Δεν έτυχε να κάνουμε παιδί, δεν έκατσε και δεν είμαστε άνθρωποι που θα το πιέζαμε με τρόπους που θα θεωρούσαμε μη υγιείς. Δεν κρίνουμε ποτέ την προσπάθεια. Δεν ήθελα καθόλου να μπω σε αυτήν την διαδικασία (σ.σ. της εξωσωματικής), οπότε δεν ήταν κάτι που θα καταπίεζα στο σώμα μου. Θεωρούσα ότι αν είναι να γίνει, θα γίνει», εξομολογήθηκε ακόμη η Άντα Λιβιτσάνου.

Δείτε το video


Related posts

Κόλαφος ο Λάκης Γαβαλάς: «Θα προτιμούσα να είμαι σερβιτόρος σε γάμο επαρχία από το να είμαι..»

«Ήταν ο μέντοράς μου, του το χρωστάω»: Έσπασε η Μιμή Ντενίση για τον Φέρτη, το αποκάλυψε μετά τον θάνατο του

Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για τους Ράδιο Αρβύλα – Σε πελάγη ευτυχίας ο Αντώνης Κανάκης