«Δεν είμαι νούλα σε καμία περίπτωση, είμαι μάνα»: Ξέσπασε η Τζένη Μπότση για τον όρο «μανούλα» που συζητήθηκε

Καλεσμένη στην εκπομπή  “Καλύτερα δε γίνεται” με την Ναταλία Γερμανού, ήταν καλεσμένη η Τζένη Μπότση. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην πρόσφατη ενόχλησή της όταν δημοσιογράφος σε ερώτησή του την αποκάλεσε «μανούλα».

Η αναφορά της για το περιστατικό που την ενόχλησε

Αρχικά ανέφερε: «Μανούλα δεν είμαι. Είμαι μαμά. Μανούλα δεν είμαι. Υπάρχει κάτι υποκοριστικό στο μανούλα. Δεν είμαι νούλα σε καμία περίπτωση, είμαι μάνα».

Έτσι λοιπόν, μετά από σχετική ερώτηση της Ναταλίας Γερμανού, η Τζένη Μπότση εξήγησε τον λόγο της αντίδρασής της.

«Μιλάγαμε για κάτι πολύ συγκεκριμένο που με είχε φορτίσει συναισθηματικά. Μετά γελάγαμε και με τον δημοσιογράφο. Δεν μ’ αρέσει το υποκοριστικό και είμαι υπερήφανη που είμαι μάνα. Το πως θα με προσφωνήσει η κόρη μου είναι κάτι που θα γίνει σπίτι μας. Δεν είναι ωραίο να μειώνουμε το μεγαλείο της μητρότητας. Και ειδικά για μένα που έχω κάνει έναν αγώνα να αποκτήσω αυτό το παιδί, δεν θέλω να το μειώσω καθόλου».

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Θέλει πολλά κότσια για να τα κάνεις όλα αυτά. Έχουμε ποινικοποιήσει κάποιες λέξεις, θεωρούμε ότι η λέξη “μάνα” έχει μία σκληρότητα αλλά δεν έχει. Έχουμε βάλει κάποιες λέξεις ότι έχουν μία επιθετικότητα, δεν έχουν, εμείς τις κάνουμε. Εγώ την αγαπώ τη λέξη “μάνα”».

Δείτε το video

Related posts

«Με πίκρανε»: Σπάει την σιωπή της η Βέφα Αλεξιάδου μετά από χρόνια για την Μενεγάκη, το συμβάν που έφερε τέλος

«Αναστάσιμο» πισωγύρισμα από τον Θοδωρή Κολυδά: «Έρχονται καταιγίδες και καιρικές αστάθειες…»

«Σπουδαία κυρία Χριστίνα, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ»