Βρισηίδα Ανδριώτου για Μάριο Πρίαμο: “Η Καρολίνα μου τα είχε πει όλα αλλά δεν ήθελα να τους εκθέσω”

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό μας» βρέθηκε η Βρισηίδα Ανδριώτου και σχολίασε όσα γίνονται αυτές τις μέρες στο Survivor all star.

Οι δηλώσεις της Βρισηιδας

Το πρωί της Δευτέρας 23/1, το μοντέλο και πρώην παίκτρια του Survivor, λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι επιβίωσης, μεταξύ άλλων, κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες στο παιχνίδι, ανάμεσα στην Καρολίνα Καλύβα και τον Μάριο Πρίαμο.

Πιο συγκεκριμένα, η Βρισηίδα Ανδριώτου είπε: «Ήξερα για τα παιδιά, δεν είπα τίποτα δεν ήθελα να εκθέσω τους ανθρώπους, γιατί δεν είχα και αποδείξεις. Τώρα που έχουν αποδείξεις από κάμερα, μπορώ να το πω. Η Καρολίνα μου παραδέχτηκε ότι είχαν φλερτ και ότι είχαν συναντηθεί».

«Πριν φύγω με ρώτησε η Καρολίνα αν είχα προσέξει κάτι. Τις είπα “έχω τα δικά μου τι να προσέξω;” Δεν είδες τίποτα με εμένα και τον Μάριο Πρίαμο; Της λέω κάτι κατάλαβα αλλά νομίζω ότι έξω μα μου” και τελικά δεν ξαναμιλήσαμε γιατί εγώ αποχώρησα. Ήταν κάτι το οποίο δεν ήθελα να εκθέσω την Καρολίνα γιατί είμαστε φίλες. Σίγουρα δεν είναι στημένο, γιατί τα παιδιά είχαν μια έλξη», πρόσθεσε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Related posts

Θείο «δώρο» για Κέιτ Μίντλετον & Ουίλιαμ: Έγιναν γνωστά τα ευχάριστα μετά από 3 παιδιά, όλο το παλάτι το γιορτάζει

Έκλεισε για πάντα την πόρτα η Κατερίνα Γερονικολού: «Είναι μπλέξιμο! Δε θέλω να ξανασυνεργαστούμε…»

Ραγίζει καρδιές η μάνα των Τεμπών: «Τασούλη μου, Αναστασία και Αναστασία, σήμερα θα γιορτάζατε»