Βιασμός 12χρονης: Στο φώς Το σοκαριστικό μήνυμα του παιδιού στον Ηλία Μίχο μετά τον βιασμό της

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση του βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό που σοκάρουν, καθώς αναρτήθηκε συνομιλία του 12χρονου κοριτσιού με τον Ηλία Μίχο.

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την σοκαριστική υπόθεση του Κολωνού. Ο Ηλίας Μίχος, που έχει προφυλακιστεί για την υπόθεση, κατηγορείται για μαστροπεία και βιασμό σε βάρος ενός 12χρονου κοριτσιού.

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση

Ο 53χρονος «έσπρωχνε» το κορίτσι και σε άλλους βιαστές μέσω προφίλ που είχε φτιάξει από ανάλογες εφαρμογές γνωριμιών. Στο μεταξύ, η εκπομπή «Live news» έφερε στο φως ένα σοκαριστικό μήνυμα που έστειλε το 12χρονο κορίτσι στον κατηγορούμενο αμέσως μετά τον βιασμό του.

Ο Ηλίας Μίχος έστειλε μήνυμα στη 12χρονη όπου της λέει ότι πήγε η μητέρα της στο μαγαζί του, για να εργαστεί, όμως αυτό δεν συνέβη.

Διαβάστε την σοκαριστική συνομιλία

«Ήρθε η μάνα σου εδώ για να καθαρίσει αλλά είχα κανονίσει με τη Μαρία. Πήρε το μεροκάματο. Περάσαμε καλά», φέρεται να έγραψε στο μήνυμα που έστειλε στη 12χρονη ο Ηλίας Μίχος.

«Δεν πιστεύω να έχεις κάνει και στη μάνα μου αυτά που έκανες και σε μένα», απάντησε η 12χρονη. Αξίζει να αναφέρουμε ότι για την υπόθεση έχει προφυλακιστεί και η μητέρα του παιδιού που κατηγορείται για μαστροπεία.

Related posts

Αλέξανδρος Παρθένης για τα παιδιά της συντρόφου του: «Τα έχω σαν δικά μου. Τα μεγαλώνω και να τα νοιάζομαι»

«Φοβάμαι πολύ για τον γιο μου»: Η εξομολόγηση του Σπύρου Παπαδόπουλου και η περιπέτεια με τον καρκίνο

Ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκαλύπτει: «Μου έδιναν 7.000 ευρώ την εβδομάδα για να πάω σε ριάλιτι και είπα όχι»