«Τον Ιούλιο του 2022 διαγνώστηκα με καρκίνο στο μαστό»: Ξέσπασαν όλοι σε κλάματα με την αποκάλυψη της Αμίνα

Η Αμίνα σόκαρε τους κριτές και τις συμπαίκτριές της με την αποκάλυψή της πως τον Ιούλιο του 2022 διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού στο σημερινό επεισόδιο του «My Style Rocks».

Όπως ανέφερε η παίκτρια με δάκρυα στα μάτια, ο λόγος που αποφάσισε να συμμετέχει για δεύτερη φορά στο διαγωνισμό και να διεκδικήσει τον τίτλο της νικήτριας είναι γιατί θέλει να περάσει στον κόσμο το μήνυμα: «Να μην το βάζουν κάτω».

Όσα ανέφερε

Σε ερώτηση του Στέλιου Κουδουνάρη για το τι ήταν αυτό που την έκανε να ξαναγυρίσει στον διαγωνισμό αφού είχε ξαναπάει το 2020, η Αμίνα απάντησε: «2020 ήταν όταν ήμουν εδώ. Στο μεταξύ μεσολάβησαν πολλά πράγματα στη ζωή μου. Ένα από αυτά ήταν ότι τον Ιούλιο του 2022 διαγνώστηκα με καρκίνο στον μαστό και βρίσκομαι εδώ και θέλω να πω σε όλες τις γυναίκες που έχουν περάσει κάτι αντίστοιχο ή περνάνε κάτι τέτοιο ή στους ανθρώπους που είναι δίπλα σε ανθρώπους που εχουν περάσει ή περνάνε κάτι έτοιο να μην το βάζουν κάτω σε καμία περίπτωση και ότι δεν είναι μόνες. Για αυτό βρίσκομαι εδώ. Και γι’ αυτό θέλω να κερδίσω τον διαγωνισμό ακόμα και αν φαίνεται ότι δεν περνάω καλά»

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είμαι στην καλύτερη φάση της ζωής μου, απλά όταν φέρνω στο μυαλό μου μου τι πέρασα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα και πώς ανταπεξήλθα σε αυτό, αισθάνομαι περήφανη για τον εαυτό μου. Έχω κάνει όλες τις απαραίτητες θεραπείες και χειρουργεία που έπρεπε να κάνω, που δεν ήταν λίγα όλα αυτά που έκανα και μπορεί να μην έχω την όψη ενός άρρωστου ανθρώπου ή ενός ανθρώπου που πριν έναν χρόνο τέτοια μέρα ήταν στη χημειοθεραπεία. Δεν μου αρέσει η λέξη “άρρωστος” και δεν αντιμετώπισα τον καρκίνο σαν ένας άρρωστος άνθρωπος. Νομίζω ότι – μπορεί να ακουστεί περίεργο – αλλά ήμουν τυχερή που πέρασα από αυτό γιατί εγώ μετά από αυτό γεννήθηκα».

Δείτε το video






Related posts

“Έφαγε” άκυρο ο Λιάγκας: Μαθεύτηκε η αιτία που ο Μικρούτσικος έφυγε άρον άρον από το «Πρωινό» πριν ξεκινήσει η συνέντευξη

Γιάννης Πουλόπουλος: «Η μητέρα μου είχε γνωρίσει κοπέλες που είχα, δεν της είπα ποτέ ότι είμαι ομοφυλόφιλος»

«Κλαίω και είμαι σε σοκ»: Καταρρακωμένη η Κατερίνα Καινούργιου μετά από αυτά που είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος